ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Το ζήτημα των νέων σοβαρών κρουσμάτων βίας σε αθλητικούς αγώνες,  θίγει με ερώτησή της προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, η Βουλευτής Β΄  Αθηνών και υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας  Άννα Καραμανλή. 

Με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια σε αγώνα γυναικείου μπάσκετ, η κ.  Καραμανλή υπενθυμίζει ότι μόλις πριν ενάμιση χρόνο η Κυβέρνηση  ψήφισε το νόμο 4326/2015 για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας.  Όπως επισημαίνει η Βουλευτής, η ψήφιση του νόμου συνοδεύτηκε από  πομπώδεις εξαγγελίες της τότε ηγεσίας του Υφυπουργείου Αθλητισμού  περί άτεγκτης εφαρμογής του νόμου και πάταξης του φαινομένου.  Οι εξελίξεις, δυστυχώς, έχουν διαψεύσει τις τότε εξαγγελίες. Αντιθέτως,  όπως τονίζει η κ. Καραμανλή, γίνεται ολοένα και συχνότερο το  φαινόμενο σοβαρών επεισοδίων σε αθλητικούς αγώνες με θεωρητικά  χαμηλή επικινδυνότητα. Τόσο τα πρόσφατα επεισόδια όσο και στον  περσινό τελικό του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, αποδεικνύουν ότι η  βία έχει διεισδύσει και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.  Την ίδια ώρα, αναφέρει η Βουλευτής, το Υφυπουργείο Αθλητισμού έχει  δώσει ήδη δύο παρατάσεις στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού  εισιτηρίου και της κάρτας φιλάθλου. Τέλος η κ. Καραμανλή, αφού υπογραμμίζει την ανάγκη για λήψη  μέτρων κατά της βίας και κάνει λόγω για πλήρη αποτυχία των πολιτικών  της Κυβέρνησης, ρωτά τον Υφυπουργό Αθλητισμού:  - Ποια μέτρα προτίθεται να λάβει για την πάταξη των φαινομένων  βίας σε αθλητικούς αγώνες – και ιδιαίτερα σε αγώνες ερασιτεχνικού  επιπέδου;  - Προτίθεται να εφαρμόσει το νόμο σχετικά με την κάρτα φιλάθλου,  την αξιοποίηση των εποπτικών μέσων και το ηλεκτρονικό εισιτήριο  ή πρόκειται να δοθεί εκ νέου παράταση;

Πιο Δημοφιλή