ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 17 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Εκτύπωση

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων, εξερεύνησης περιοχών πρόσφορων για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

και καταστολής της δράσης καλλιεργητών, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εναέριων Μέσων της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε σε δυσπρόσιτη περιοχή στο Ποικίλο Όρος στην Πετρούπολη, φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης.  Η φυτεία που εντοπίστηκε, εντός δασικής έκτασης στην προαναφερόμενη περιοχή, αποτελούνταν από 74 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 28 έως 94 εκατοστά του μέτρου.  Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνέστησε άμεσα ειδική ομάδα αστυνομικών για την επιτήρηση του χώρου και την συλλογή πληροφοριών και το πρωί της Τετάρτης (6/6) προέβη στην εκρίζωση και κατάσχεση των δενδρυλλίων.  Τα 74 δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν ενώ ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείτο από τους καλλιεργητές (γλάστρες, δοχεία με νερό, λιπάσματα κλπ) κατασχέθηκε.  Οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη των καλλιεργητών συνεχίζονται.

Πιο Δημοφιλή