ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 22 Απριλίου 2018 Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Εκτύπωση

Σήμερα συμπληρώνονται 51 χρόνια από την αποφράδα ημέρα της 21ης Απρίλη 1967. Η αμερικανοκίνητη χούντα των συνταγματαρχών με τη βία,

τα βασανιστήρια, τα στρατοδικεία, τις εξορίες και τη λογοκρισία κυβέρνησε τη χώρα για 7 χρόνια. Τα κόμματα διαλύθηκαν, ο συνδικαλισμός απαγορεύτηκε, ο τύπος φιμώθηκε και οι χαφιέδες ήταν η μάστιγα για κάθε γειτονιά και κάθε εργασιακό χώρο. Η Χούντα επέβαλλε λογοκρισία στη μουσική, στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στα πανεπιστήμια. Οι δημοκρατικοί πολίτες και η νεολαία ούτε στιγμή δε συμβιβάστηκαν. Έγραψαν λαμπρές σελίδες με τους καθημερινούς αγώνες τους για Δημοκρατία, Ελευθερία και Λαϊκή Κυριαρχία. Σήμερα θυμόμαστε και τιμούμε όσους και όσες αγωνίστηκαν, βασανίστηκαν και θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι αξίες και ιδανικά. Στις μέρες μας, όπου σε πολλές χώρες της Ευρώπης, αλλά και στη χώρα μας, βρίσκουν ξανά πρόσφορο έδαφος ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, ο εθνικισμός, το μίσος για τη Δημοκρατία, είναι αναγκαία όσο ποτέ η επαγρύπνηση και η διαρκής πάλη. Παλεύουμε για την Ελευθερία, την Αλληλεγγύη, τη διεύρυνση των δικαιωμάτων, την υπεράσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Απομονώνουμε και αποκρούουμε στην πράξη κάθε προσπάθεια να ξαναγραφτεί η πρόσφατη ιστορία μας. Το τυραννικό καθεστώς πισωγύρισε και απομόνωσε τη χώρα, ενώ οδήγησε στη διχοτόμηση της Κύπρου. Τιμούμε τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, ανεξαρτησία, για ψωμί, παιδεία και ελευθερία . Στις μέρες μας καλούμαστε να αγωνιστούμε ενάντια στους νεοφιλελευθέρους μονόδρομους που επιχειρούν να επιβάλουν στη χώρα μας ,στην Ευρώπη αλλά και στους απανταχού εργαζόμενους . Η διεύρυνση των δημοκρατικών θεσμών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η ανάκτηση δικαιωμάτων στην εργασία και την παιδεία και η απομόνωση φασιστικών μορφωμάτων αποτελούν την απάντηση στις σύγχρονες προκλήσεις. Μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης είναι η απάντηση στη βαρβαρότητα του νεοφιλελευθερισμού και στο αποκρουστικό πρόσωπο του φασισμού.

Πιο Δημοφιλή