ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Εκτύπωση

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΕ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΚΑΙ ΒΥΤΙΝΑ   
Με  μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2 μονοήμερες εκδρομές (13 και 20 Νοεμβρίου ) των μελών των ΚΑΠΗ στην περιοχή της Δημητσάνας και  Βυτίνας.

Κατά την διάρκεια της εκδρομής τα μέλη επισκέφτηκαν την Δημητσάνα  χωριό της Αρκαδίας  που το 1821  διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο στον αγώνα της Απελευθέρωσης .   Επισκέφτηκαν το Μουσείο που στεγάζεται στην  Βιβλιοθήκη, καθώς και το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης. Στη συνέχεια  επισκέφτηκαν  την Βυτίνα ορεινό θέρετρο στους πρόποδες του Μαινάλου ,  την τοπική αγορά  και μετά χαλάρωσαν και διασκέδασαν.       Ο Δήμος στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, που στόχο έχει την ανακούφιση του λαού της Πετρούπολης, θα συνεχίσει παρά τις αντιξοότητες, να παρέχει στην τρίτη   ηλικία ευκαιρίες για ψυχαγωγία και ανάπαυλα από τα προβλήματα της καθημερινότητας.   

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΠΗ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ  
Με αφορμή την παγκόσμια ήμερα τρίτης ηλικίας πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία 2 μονοήμερες εκδρομές (1 και 2 Οκτωβρίου) των μελών των ΚΑΠΗ στην περιοχή των λουτρών Υπάτης.  Κατά την διάρκεια της εκδρομής τα μέλη επισκέφτηκαν την μονή “Αγάθωνος” και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν σε ταβέρνα της περιοχής. Ο Δήμος στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, που στόχο έχει την ανακούφιση του λαού της Πετρούπολης, θα συνεχίσει παρά τις αντιξοότητες, να παρέχει στην τρίτης ηλικία ευκαιρίες για ψυχαγωγία και ανάπαυλα από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Πιο Δημοφιλή