ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση
Θανάσης Κονίδας

Οι ανοιχτές μαζικές διαδικασίες και η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη επικεφαλής στο χώρο της Κεντροαριστεράς ήταν μια μεγάλη νίκη της Δημοκρατικής Παράταξης.

Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο μας Φώφη Γεννηματά για την μεγάλη επιτυχία της. Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους. Συγχαρητήρια σε αυτούς που είχαν αναλάβει το οργανωτικό βάρος της διαδικασίας. Οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στις κάλπες και τις δύο Κυριακές με τη συμμετοχή τους έδωσαν την μεγάλη απάντηση σ΄ αυτούς που έβαζαν μέχρι σήμερα το υπαρξιακό δίλημμα της Δημοκρατικής Παράταξης. Η μεγάλη συμμετοχή ήταν η πρώτη οργανωμένη κοινωνική αντίδραση στον κατήφορο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και στις συντηρητικές πολιτικές, ανοίγοντας το δρόμο για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους χιλιάδες προοδευτικούς συμπολίτες μας της Δυτικής Αθήνας, που συμμετείχαν στις διαδικασίες και έστειλαν και αυτοί με την παρουσία τους το δικό τους ηχηρό μήνυμα. Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξή είναι εδώ ισχυρή για να δώσει ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα του τόπου και να εκφράσει ευρύτερα κοινωνικά στρώματα. Να δώσει λύσεις στον αυταρχισμό της κυβέρνησης, στα λάθη της και στο λαϊκισμό που ζούμε. Με δύναμη μας την Ενότητα και εγγύηση τη δική σας συμμετοχή….. Προχωράμε όλοι μαζί , πιο δυνατοί , πιο αισιόδοξοι, στο κάλεσμα της Αλλαγής, χτίζοντας τις προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα.  
ΓΙΑ ΤΗ Ν. Ε.
Θανάσης Κονίδας
Γραμματέας

Πιο Δημοφιλή