ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Βιογραφικό : Γεννήθηκε, ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Περιστέρι. Είναι εκδότης 2 τοπικών εφημερίδων (Πρώτη του Περιστερίου και Πρώτη Ιλίου-Πετρούπολης),

διατηρεί και επιχείρηση μαζικής εστίασης (big café).  Έχει αναπτύξει πλούσια, κοινωνική και συνδικαλιστική δράση, καθώς είναι Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου, με επιτυχημένη θητεία.

Το μήνυμά του : "Σε λίγες ημέρες από σήμερα θα ψηφίσεις για ένα επιμελητήριο να παραμείνει στην πρώτη γραμμή του αγώνα γι’ αυτούς που προσπαθούν να παραμείνουν στην αγορά. Σε αυτό το κρίσιμο για όλους μας χρονικό σημείο, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ σε κάθε έναν από εσάς και να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου με το Συνδυασμό ‘’ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΕΤΗΡΙΟ ΜΑΣ’’ με επικεφαλής τον κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, νυν πρόεδρο τον οποίο εμπιστεύομαι και στηρίζω. "

Πιο Δημοφιλή