ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2017 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Στη συνεδρίαση της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ τέθηκε το ζήτημα της παραχώρησης σχολικών χωρών προς τρίτους,

ιδιώτες για αθλητικές και άλλες δραστηριότητες. Υπήρξε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και στο τέλος φρονιμως ποιουσα  η  Επιτροπή αποφάσισε να αναβληθεί η απόφαση επί των αιτημάτων που είχαν τεθεί..Αιτια η σταθερή και αμετακίνητη θέση του υπογράφοντος ότι σε ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΊΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΧΏΡΟΣ ΧΩΡΊΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:Τυπικές και κυρίως ουσιαστικές... Επί σειρά ετών συγκεκριμενος Σύλλογος απολαμβάνει του μοναδικού προνομίου να κάνει κατ' αποκλειστικότητα χρήση σχολικού χώρου τις απογευματινές και βραδινές ώρες χωρίς ποτέ να έχει δηλώσει την πρόθεσή να  συμβάλλει στα υπέρογκα λειτουργικά έξοδα του συγκεκριμένου σχολικού συγκροτήματος.. Τυπικά λέγεται ότι δεν λαμβάνει συνδρομές από τα μέλη του,κάτι που ποικιλοτρόπως αμφισβητειται  (εξάλλου αυτός που ελέγχεται ειναι η αρμόδια επιτροπή που παρέχει την άδεια χρήσης του χώρου και οι υπεύθυνοι Αντιδήμαρχοι και όχι  η εσωτερική λειτουργία του κάθε συλλόγου..) Μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η σύμπτωση :Πρόεδρος του Συλλόγου τυγχάνει στέλεχος της Διοίκησης Παχατουριδη ΑΙΡΕΤΟΣ στην περιοχή..    Στην περιοχή της ΧΩΡΑΦΑΣ συγκεκριμένος σύλλογος έχει ομοίως  εγκατασταθεί σε Γυμνασιο της περιοχής προκαλώντας εντάσεις και ενστάσεις σε κορυφαία στελέχη του Γονεϊκου κινήματος..  Αφήνω για τελευταίο σ αυτή την συντομη παρέμβαση την αίτηση παραχώρησης του αυλειου χώρου των 7 και 10 ΓΕΛ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ για αθλητικές δραστηριότητες συγκεκριμένων αθλητικών συλλόγων για όλο το σχολικό έτος 2017-2018. Μέχρι προ τινός φιλοξενούνταν στο ανοιχτό γήπεδο της Χωραφας το οποίο έκλεισε προκειμένου να ανακατασκευαστει..Η ΓΓΑ χρηματοδοτεί το έργο και Ο Δήμος Περιστεριου εχει αρχισει τα γνωστα: ΝΑ ΜΗ τηρηθούν όσα προβλέπει η μελέτη ,να υπάρξουν υπερβάσεις κατά την εκτέλεση του εργου,να ικανοποιηθούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες με την επέκταση του αγωνιστικού χωρου σε βάρος των υποδομών του στίβου τις οποίες χρησιμοποιούν χιλιάδες συνδημότες μας, που απομακρύνουν το άγχος κάνοντας ένα γρήγορο βάδισμα στο συγκεκριμένο χώρο.. Στην ευρύτερη περιοχή ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ άλλο σημείο μαζικής άθλησης και οι μαθητές, ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ των ΤΕΦΑΑ μετακινούνται στο Χαϊδάρι η και σε άλλους Δήμους για την εκγύμναση τους μέχρις ότου ολοκληρωθεί το έργο της "ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ".Αν αυτό σας θυμίζει άλλες παρανομίες και υπερβάσεις  στο κεντρο του Περιστεριου που διερευνά Ο Συνήγορος του Πολίτη ΤΌΤΕ ΔΊΚΑΙΑ ΑΝΗΣΥΧΕΊΤΕ. Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΗ ΑΝΤΊΛΗΨΗ ΥΠΟΤΑΓΉΣ ΤΟΥ ΔΗΜΌΣΙΟΥ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΚΈΡΔΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΏΝ.. Βεβαίως με την επικαλυψη-Γλασο των παραστατικών των αρμόδιων υπηρεσιών με την ανοχή παραγόντων της Περιφέρειας και του Δημοσίου.. Το θέμα τίθεται και στην κοινωνία πριν τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. Άλλωστε εκεί υπερισχύει η μπετόν αρμε  άποψη της πλειοψηφίας και η αλαζονική συμπεριφορά που της επιτρέπει το" 62%"  οπως συχνά επαίρεται ο κ.Δημαρχος. Διατηρούμε ακόμα το δικαίωμα της δίκαιης Κ εμπεριστατωμένης κριτικης και εναντίωσης σ  ότι θίγει τον Πολίτη,τον δημοτη..
ΝΊΚΟΣ ΖΟΥΤΣΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ  ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ  Α ΕΛΜΕ  ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Πιο Δημοφιλή