ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2017 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Εδώ ο Κώττης, εκεί ο Κώττης, που είναι ο Κώττης; Πουθενά ο Κώττης! Μάταια, όσο και να ψάξαμε δεν τον είδαμε, δεν τον απαντήσαμε. Στο άκουσμα της εκφωνήτριας,

ότι βρίσκεται παρών και τιμά με την παρουσία του, την εκδήλωση της κοπής πίτας της παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΊΑ για το Αιγάλεω» ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ - Β5 Γιώργος Κώττης, έκανε τους περισσότερους να κοιτάει ο ένας τον άλλων με απορία, να αναρωτιούνται και να λένε : «Μα καλά που τον είδαν τον Πρόεδρο; Αφού αυτός δεν έχει έρθει!» Το καλό βέβαια, το πέταξε κάποιο τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας όταν είπε : «Μην ανησυχείτε, αυτός μπορεί να μην είναι εδώ, αλλά είναι το  φάντασμά του, πλανάται στην αίθουσα...κάποιο «άτακτο αγόρι» από εδώ, φρόντισε να δηλώσει την παρουσία του Προέδρου». Οι περισσότεροι αντιλήφθηκαν ποιό είναι το «άτακτο αγόρι» και έβαλαν τα γέλια! Βέβαια, το «άτακτο αγόρι», καθόταν ήσυχο, μόνο και αμήχανο στην γωνιά του, σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, «απολαμβάνοντας» το μαρτύριο της μοναξιάς...!

Υ.Γ. Η «στήλη» το έγραψε σε προηγούμενο δημοσίευμα, ότι η κοπή πίτας του Γιάννη Γκίκα, έβγαλε πολλά «λαβράκια»...Θα ακολουθήσουν κι άλλα!

Πιο Δημοφιλή