ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2016 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Η ανακοίνωση της συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής κ. Αικατερίνης Κρητικού, προέδρου  της επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής του έργου «Βιοκλιματική ανάπλαση της 1 ης  Παιδικής Χαράς Περιστερίου», για την μη παραλαβή του έργου λόγω παρατυπιών που  εντοπίστηκαν, κινείται σε θετική κατεύθυνση. 

Από την πρώτη στιγμή η δημοτική μας παράταξη ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με πλήθος  ενεργειών της μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο είχε χαρακτηρίσει παράτυπες και  παράνομες τις παρεμβάσεις της διοίκησης του Δήμου που αποσκοπούσαν στην αλλοίωση  του χώρου της Παιδικής Χαράς και της μετατροπή της σε χώρο μπαρ-καφετέριας.  Ο κ. Παχατουρίδης και η παράταξή που διοικεί το Δήμο, με περισσή αλαζονεία και  επικοινωνιακά τεχνάσματα, αντί για βιοκλιματική ανάπλαση της Παιδικής Χαράς μίσθωσαν  το χώρο σε ιδιώτη για εκμετάλλευση, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια την  νομοθεσία και τις αρχικές μελέτες που υπέβαλαν για την χρηματοδότηση του έργου από  την Περιφέρεια Αττικής, όπως ακριβώς δηλ. αναφέρει και η ανακοίνωση της προέδρου της  επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής του: «σημαντικοί δημόσιοι πόροι  επενδύθηκαν για την αλλοίωση του χαρακτήρα της 1 ης Παιδικής Χαράς, η δε διοίκηση του  Δήμου οφείλει να αφαιρέσει από το χώρο, πρόσθετες κατασκευές και τραπεζοκαθίσματα  και να αντιστοιχηθεί με την μελέτη για την οποία χρηματοδοτήθηκε».  Ο κ. Παχατουρίδης και η παράταξή του πρέπει να μάθουν ότι δεν είναι όλα εμπορεύσιμα σε  αυτή την πόλη, δεν είναι πολιτισμός τα μπαρ, οι καφετέριες, τα αναψυκτήρια και οι  φιέστες. Οι πολίτες, οι νέοι της πόλης μας έχουν ανάγκη από χώρους έκφρασης, πολιτισμού  και άθλησης.  Δεν μπορεί να μετατρέπονται Παιδικές Χαρές σε κέντρα διασκέδασης και ταυτόχρονα να μη  βρίσκεται ένας χώρος από το Δήμο στο Περιστέρι για να διατεθεί στα παιδιά με Ειδικές  Ανάγκες, με αποτέλεσμα αυτά να φιλοξενούνται στο Χαϊδάρι.  Οι Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου θα παρακολουθούν με προσοχή την εξέλιξη του θέματος  της 1 ης Παιδικής Χαράς, βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον της πόλης και των δημοτών  της.

Πιο Δημοφιλή