ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Η «συγκλονιστική» συνέντευξη του Αλέξανδρου Πλέστη σε τοπικό μέσο, δείχνει ότι εξαντλήθηκαν οι εκ των έσω δυνάμεις στην παράταξη του Δήμαρχου Ανδρέα Παχατουρίδη και χρειάστηκε η  επιστράτευση και άλλων «ανεξάρτητων και προοδευτικών δυνάμεων»…

Δεν χρειάζεται να είσαι ούτε έξυπνος, ούτε ευφυής , ούτε γάτα με πέταλα για να το καταλάβεις! Χρειάζεται απλά, να μην είσαι ηλίθιος! Και επειδή, αν μη τι άλλο, ηλίθιοι δεν είμαστε, με την συνέντευξη αυτή, επιβεβαιώθηκαν τα όσα κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες. Δηλαδή, ένα κομμάτι από την «ανεξάρτητη» παράταξη «Περιστέρι για Όλους - Ανατροπή» έβαλε μπροστάρη με καθήκοντα επικεφαλή τον «ανεξάρτητο» Αλέξανδρο. Ο «ανεξάρτητος» λοιπόν Αλέξανδρος,  τα « έχει βρει»  με τον «ανεξάρτητο» ψηλό, κάτι που κάνει κρα και καραμπάμ σε όλο το Περιστέρι! Σκέφτηκε λοιπόν σωστά ο άνθρωπος! Σου λέει, τι μέλλον μπορώ να έχω ως «ανεξάρτητος» επικεφαλής μιας ομάδας μπάχαλο; Δεν πάω με τον Ανδρέα το πεφωτισμένο Περιστεριωτάκι, να δουν φως και τα δικά μου μάτια; Δεν παίρνω και κάνα δυό νοματέους μαζί μου, για να μην νοιώθω μοναξιά; Τα ανταλλάγματα , που σίγουρα υπάρχουν, δεν τα γνωρίζουμε, αλλά όπως έλεγαν και οι πρόγονοί μας : «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον» Από την στιγμή λοιπόν, που εδώ και μήνες τα έχουν βρει,  για ποιο λόγο να κάνουν οι «ανεξάρτητοι» αντιπολίτευση στους άλλους «ανεξάρτητους»; Ας μην κοροϊδευόμαστε, ΚΑΝΕΝΑ!! Εξ’ αυτού του λόγου και οι δηλώσεις του Πλέστη στην συνέντευξή του:

1. Σκεπτόμαστε μια συμπαγή ομάδα ανεξαρτήτων (εδώ γελάμε)
2. Δουλειά μας είναι, να βλέπουμε αν γίνονται σωστά τα έργα (εδώ από το γέλιο, πέφτουμε κάτω και κτυπιόμαστε στα πλακάκια).
3. Η περιοχή ΤσαλαΒΟΥΤΑ έχει ανέβει δέκα ολόκληρα επίπεδα παραπάνω, από ό,τι ήταν πριν την διοίκηση Παχατουρίδη ( εδώ κλαίμε).
4. Η περιοχή ΤσαλαΒΟΥΤΑ έχει ραγδαία ανάπτυξη (εδώ ξανακλαίμε με μαύρο δάκρυ).
5. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις στον Λόφο Αξιωματικών, είναι ένα καταπληκτικό έργο, στο οποίο την πρώτη φορά, διαπιστώσαμε 30-32 προβλήματα (εδώ, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά (!) Δεν ξέρουμε αν πρέπει να κλάψουμε ή να γελάσουμε...).
Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, είπε και μια αλήθεια ο «ανεξάρτητος» είπε: «δεν βλέπω οι κάτοικοι της ΤσαλαΒΟΥΤΑ να αγκαλιάζουν τον χώρο έτσι όπως θα έπρεπε» Πώς να τον αγκαλιάσουν Αλέξανδρέ μου; Έτσι όπως αγκάλιασες εσύ τον Δήμαρχο; Άντε ό,τι νάναι το παίρνουμε αγκαλίτσα; Μην στεναχωριέσαι όμως! Όταν οι τυφλοί, κουφοί και ηλίθιοι ιθαγενείς καταλάβουν, ότι η περιοχή έχει ανέβει δέκα ολόκληρα επίπεδα και ότι έχει ραγδαία ανάπτυξη, τότε είναι βέβαιο, ότι θα σας πνίξουν στις αγκαλιές…όλους τους «ανεξάρτητους»… Και θα σας στέλνουν κρυφά φιλάκια, σαν αυτά που στέλνεις εσύ στον Δήμαρχο σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο… Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο…Είπαμε…Λίγο, όσο πατάει η γάτα, να τα κρατάμε τα ρημάδια τα προσχήματα….

Πιο Δημοφιλή