ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας μπούμε κατ ευθείαν στο ψητό και να σας μεταφέρουμε τι μετέδωσε ο «δορυφόρος» από το σημείο μάζωξης της Δημοτικής Ομάδας της παράταξης του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη...

Έχουμε και λέμε! Με μερική επιτυχία στέφθηκε η μάζωξη της Δημοτικής Ομάδας Παχατουρίδη, η αλλιώς «επιχείρηση μασαζάκι»,

αφού υπήρχαν αρκετοί κοπανατζήδες που για διάφορους λόγους, δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Επί της ουσίας, δεν είπε τίποτα ο Δήμαρχος, παρά μόνο κάνα δυο τρία σημεία που ξεχωρίζουν και που αξίζει να τονίσουμε παρακάτω με bolt. Ως συνήθως, εκθείασε τα έργα που έχει κάνει και αυτά που προτίθεται να κάνει, πόσο τον έχει αγκαλιάσει ο κόσμος, πόσο θέλει το Περιστέρι να είναι κέντρο προορισμού(!) κλπ...δηλαδή τα ίδια και τα ίδια.  Είπε επίσης, πόσο καλά πάνε ως παράταξη, οι στατιστικές είπε ότι πάνε καλά και τον δείχνουν με υψηλά ποσοστά(!) ενώ εν συνεχεία τόνισε, πόσο καλούς Αντιδημάρχους έχει (και εδώ περνάει το μήνυμα...ξέρετε μην περιμένει κανείς τίποτα γιατί με αυτούς τους Αντιδημάρχους θα συνεχίσω να πορεύομαι). Ένα άλλο που είπε στην Δημοτική Ομάδα (και εδώ φαίνεται ότι διαβάζει «Pitsounicity.gr» ο Δήμαρχος) είπε ότι από το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, την παραμονή του Δημοτικού Συμβουλίου, όλοι οι Αντιδήμαρχοι μια συγκεκριμένη ώρα θα βρίσκονται στο Δημαρχείο, και όποιος από τους Δημοτικούς Συμβούλους έχει απορίες, θα πηγαίνει να το συζητάει για να μην έρχεται προ απροόπτου και δεν ξέρει τι είναι αυτά που αποφασίστηκαν να ψηφιστούν. Επίσης αναφέρθηκε ο Δήμαρχος, ότι την πέμπτη θα υπάρχουν πολλά και σημαντικά θέματα ενώ αναμένεται να υπάρχουν και φασαρίες, αλλά τους είπε : εσείς μην ακούτε τίποτα, ενώ τους τόνισε ότι τα πρώτα θέματα θέλουν 23 ψήφους και τους είπε να φροντίσουν να είναι όλοι εκεί. Όπως καταλαβαίνει κανείς, αν τολμήσει και πει κάποιος ότι θέλει να πάει για κατούρημα την «έβαψε»...πάνω του θα τα κάνει. Βέβαια ο Λώλος προσπαθεί να βρει λύση για αυτό και σκέφτεται να μοιράσει πάπιες, ώστε να μην πάνε για κατούρημα, οπότε όποιος επιμένει να πάει, αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ ύποπτος για να την κάνει με ελαφρά πηδήματα για να μην ψηφίσει.

Υ.Γ. Οι κοπανατζήδες από την Δημοτική Ομάδα, χωρίς να θέλουμε να το σχολιάσουμε, ήταν οι εξής : Σάκης Ζορπίδης, Ράνια Σαγιάκου, Ανδρέας Σχίζας, Θωμάς Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Βαθιώτης και Σπυρίδων Χαρίτος.

Πιο Δημοφιλή