ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Οι Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου και ο επικεφαλής Φώτης Κουγιουμτζής  με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, εύχονται στους  μαθητές της πόλης μας καλή πρόοδο και στους γονείς τους καλή  δύναμη για την στήριξη των προσπαθειών τους.

Η φετινή σχολική χρονιά φαίνεται να ξεκινάει με καλύτερες  προϋποθέσεις και καλύτερη οργάνωση, με έγκαιρη διανομή βιβλίων και  πληρότητα εκπαιδευτικών, παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν  στη χώρα μας.  Οι Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου και τη νέα σχολική χρονιά θα είναι  κοντά, αλλά και στη διάθεση της σχολικής κοινότητας, για να  συμβάλλουν με τις παρεμβάσεις τους προς την διοίκηση του Δήμου ,  αλλά και την Πολιτεία στη βελτίωση των υποδομών και στην καλύτερη  λειτουργία των σχολείων της πόλης.  Ευχόμαστε Καλή σχολική Χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και  γονείς!

Πιο Δημοφιλή