ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Άφωνοι έμειναν όσοι διάβασαν την συνέντευξη του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη στον τοπικό τύπο, και ιδικά στο σημείο που αναφέρεται ότι, «η κεντρική εξουσία όχι μόνο δεν δίνει, αλλά παίρνει κιόλας». Μπαίνουμε λοιπόν για να μην χρονοτριβούμε, κατ ευθείαν στο «ψητό»!  

Αν δεν κάνει λάθος η «στήλη»...

-Το Άλσος Περιστερίου με τι λεφτά έγινε; Με λεφτά της Περιφέρειας!
-To κολυμβητήριο στο Λόφο Αξιωματικών με τι έγινε; Με λεφτά της Περιφέρειας φυσικά!
-Η Πρώτη Παιδική χαρά με τι λεφτά έγινε; Πάλι με λεφτά της Περιφέρειας!
-Ο Παιδικός Σταθμός στη Τσαλαβούτα με τι λεφτά έγινε; Και αυτό το έργο με λεφτά της Περιφέρειας!
-Το περιβόητο Βιοκλιματικό της Χωράφας; Με λεφτά του Υπουργείου Περιβάλλοντος του ΕΠΠΕΡΑΑ κλπ.
-Το νέο σχολικό συγκρότημα στο Μπουρνάζι με τι λεφτά γίνεται; Το οικόπεδο έχει απαλλοτριωθεί από τον ΟΣΚ και έχει ενταχθεί στα ΣΔΙΤ - Και εδώ με ξένα λεφτά κατασκευάζεται!

Όλα αυτά τα έργα όπως καταλαβαίνει κανείς και για μερικά ακόμα, ο Δήμος δεν έχει βάλει το χέρι στην τσέπη, αλλά παρ όλα αυτά ο Δήμαρχος κατηγορεί την κεντρική εξουσία, όποια και αν είναι, για να ρίχνει στάχτη στα μάτια των «ιθαγενών» της πόλης και όχι μόνο. Βέβαια, δεν παραλείπει βάση της επικοινωνιακής πολιτικής να τα διαφημίζει ότι είναι δικά του, μαζί και με ορισμένες δράσεις ώστε να παίρνει και το ανάλογο πολυπόθητο μπράβο!
Τελευταίο επικοινωνιακό «κόλπο γκρόσο», είναι ότι δήλωσε : «1.600.000 ευρώ θα δοθούν για ασφαλτοστρώσεις στη πόλη» και μάλιστα θα προέρχονται από το αποθεματικό των οικονομικών του Δήμου! Μα αν δεν κάνει λάθος η «στήλη» και αυτά τα λεφτά, είναι από την Περιφέρεια με απόφαση που πήρε τον Μάρτιο  του 2016 -Η συντήρηση ασφαλτικών ταπήτων οδικού δικτύου δήμου Περιστερίου», συνολικού προϋπολογισμού 1.600.000 ευρώ.   
Τελικά το συμπέρασμα είναι, ότι  ζούμε σε ένα Δήμο, που βαφτίζουμε το κρέας ψάρι, ενώ κάνουμε συστηματικά «μνημόσυνα» με ξένα κόλλυβα χάριν της προσωπικής μόστρας...

Πιο Δημοφιλή