ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Ιουλίου 2016 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΩΡΑ ΧΑΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Π.Ε.Ν

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου ο Συντονιστής των Κινημάτων Αλληλεγγύης καθηγητής Γιώργος Βαθιώτης επισκέφθηκε το ''Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο'' έπειτα από πρόσκληση  της Προέδρου Ηρώς Ζερβάκη.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να μοιρασθούν δώρα στα κακοποιημένα και παραμελημένα  παιδιά που φιλοξενεί το Ίδρυμα στη Καλλιθέα.
Απευθυνόμενος στην Πρόεδρο και τους εργαζόμενους του Ιδρύματος ο
Γιώργος Βαθιώτης ανέφερε:
«Είναι μεγάλη χαρά που σήμερα μαζί με τα Κινήματα Αλληλεγγύης βρισκόμαστε κοντά σε παιδιά που έχουν αδικηθεί και τους αξίζει μια νέα αρχή στη ζωή. Αισθανόμαστε όμορφα όταν βρισκόμαστε ανάμεσα σε φίλους όπως είναι η Πρόεδρος του Π.Ε.Ν . Ήρθαμε στην Καλλιθέα για να προσφέρουμε δώρα αλλά και την αμέριστη αγάπη και φροντίδα μας στα υπέροχα αυτά πλάσματα. Θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να είμαστε συμπαραστάτες  με πράξεις στο δύσκολο αλλά άξιο θαυμασμού έργο ανθρωπιάς που επιτελείτε. Εδώ μιλούν οι καρδιές τόσο δυνατά που οι λέξεις και τα λόγια είναι περιττά.» Στη συνέχεια η Πρόεδρος του Π.Ε.Ν Ηρώ Ζερβάκη αφού τους ευχαρίστησε και  τους ξενάγησε στους χώρους του Ιδρύματος αναφέροντας μεταξύ άλλων είπε: «Γιώργο,  σε ευχαριστώ πολύ γιατί η μακρόχρονη πορεία σου στο χώρο της φροντίδας, της πρόνοιας και της προσφοράς στον άνθρωπο σε οδήγησαν σήμερα μαζί με τα Κινήματα Αλληλεγγύης  στο ''Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο''. Γνωρίζω καλά  την αγάπη που έχεις για τους ανθρώπους όταν την χρειάζονται.
Εδώ φιλοξενούνται 170 παιδιά ηλικίας 2,5 έως 5,5 ετών .
Σας ευχαριστούμε για την σημερινή πράξη ανθρωπιάς, την ευγενική χειρονομία σας, την ευαισθησία και την προσφορά σας για ένα φωτεινό παιδικό χαμόγελο με διάρκεια.»

Πιο Δημοφιλή