ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 02 Ιουλίου 2016 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Που είσαι ρε Νεκταρία! Έφυγες και κοντεύουν να το διαλύσουν το μαγαζί!

Σίγουρα θα παραξενευτούν πολλοί από τους προύχοντες στο «Πιτσουνιστάν» με αυτό το παραπολιτικό αρθράκι και ίσως κάποιοι παρεξηγηθούν, αλλά δεν με νοιάζει, δεκάρα δε δίνω και...

σκορδοκαΐλα μου που λένε και στο χωριό μου. Η αλήθεια είναι ότι πράγματι, αναπολώ με νοσταλγία τα Δημοτικά Συμβούλια στο «Πιτσουνιστάν» και τις αντιπαραθέσεις με την Νεκταρία Ευσταθιάδου (μπορεί και να έχω σαδομαζοχιστικές τάσεις), τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε γενικό, για τον απλούστατο λόγο. Η Νεκτάρω όπως την έλεγα, ότι είχε να πει στο έλεγε στα ίσα, δεν κρυβόταν ποτέ πίσω από το δάχτυλό της, σου τα έχωνε, της τα έχωνες και τελείωνε η ιστορία, δεν σου έκανε πιτσικουλιές, φουστιές και άλλες μπινιές πίσω από την πλάτη σου (και εδώ που τα λέμε, δεν της είχα κάνει και λίγα). Τώρα που λείπει και έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της, τα πράγματα, κάπως έχουν αλλάξει, γεμίσαμε κότες και ρουφιάνους που κοιτάνε να στη φέρουν και να σε εκθέσουν με την πρώτη ευκαιρία και ας μην τους έχεις κάνει τίποτα. Βέβαια, βρισκόμαστε και σε μία φάση σχεδόν πανικού, του ότι προλάβει και αρπάξει ο απαυτός μας, λες και δεν υπάρχει αύριο και σε τέτοιο σημείο, που κοιτάει ο ένας πως θα την φέρει στον άλλο πισώπλατα μέσα από την ίδια παράταξη, για τόσο καλά μιλάμε! Τουλάχιστον όσο ήταν αυτή, μόλις πήγαινε να κουνηθεί κάποιος, ήξερε και του μάζευε τα λουριά, τελείωνε το θέμα και όλα κυλούσαν ομαλά. Γι αυτό το ξαναλέω άλλη μια φορά για να το καταλάβουν και να το εμπεδώσουν μερικοί πονηροί!
 Η Νεκταρία, αυτή η καραβλαχάρα του «κερατά»...τουλάχιστον δεν ήταν κότα, ούτε μπαμπέσα!

Πιο Δημοφιλή