ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 30 Μαρτίου 2016 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε η Σωματειακή Επιτροπή του συνδικάτου καλώντας συνδικαλιστές από το διοικητικό της Συμβούλιο του Συλλόγου εργαζομένων τόσο του Δήμου μας όσο και γειτονικών δήμων στον δήμαρχο για να απαιτήσουν από κοινού την:

Απόσυρση της ποινής της στέρησης μέρος μισθού προς συνάδελφο που τότε ως μέλος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας και πρόεδρος της Σωματειακής Επιτροπής του Συνδικάτου ΟΤΑ, ενδιαφέρθηκε και συμμετείχε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των παραπάνω επιτροπών για σοβαρότατο ατύχημα που έγινε στο γκαράζ του Δήμου. Διά στόματος δημάρχου από πλευράς διοίκησης καμία απάντηση δεν δόθηκε γιατί ενώ ήταν παρόντες σχεδόν το σύνολο της πενταμελούς επιτροπής υγιεινής και ασφάλειας τόσο ως την εξακρίβωση του ατυχήματος, όσο και την άλλη μέρα το πρωί στην έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής ήταν ο μοναδικός που τιμωρήθηκε για απουσία από την εργασία του. Επίσης βουβαμάρα υπήρξε από την διοίκηση στην καταγγελία για την καταπάτηση μιας σειράς συνδικαλιστικών νόμων που προστατεύουν τους εργαζομένους που συνδικαλίζονται όσο τουλάχιστον ισχύουν λόγο των μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Από πλευράς δημάρχου τόσο η “εκτίμηση” στον συνάδελφο που τιμώρησε!!! όσο και οι γενικόλογες καθησυχαστικές αναφορές για μελλοντική απόσυρση της τιμωρίας μόνο παραπάνω ανησυχία δημιούργησαν. Καμία επανάπαυση κανένας εφησυχασμός όχι μόνο απέναντι στα μέτρα που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση αλλά και απέναντι και στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής να τρομοκρατήσει να καθυποτάξει να γονατίσει να εξαγοράσει εργαζόμενους επιβάλλοντας εργασία χωρίς δικαιώματα χωρίς διεκδικήσεις χωρίς αξιοπρέπεια τελικά.

Πιο Δημοφιλή