ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 18 Μαρτίου 2016 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Την Κυριακή13/03/2016 στα ηρωικά Καλάβρυτα παρευρέθη η ''Αδελφότητα Κρητών Περιστερίου'' προσκεκλημένη από τον Πρόεδρο των Απανταχού Τουρλαδαίων κ.κ. Πάτερ Σπυρίδων Γεώργιο Καζάνη για να πλαισιώσει τις εθνικοπατριωτικές εκδηλώσεις που πήραν μέρος στην ιστορική Φροξυλιά Κλειτορίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος και Άνω Αιγύπτου κ.κ. Εμμανουήλ. Εν συνεχεία έγινε η κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους στο ηρώο της Φροξηλιάς. Ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα της περιοχής και το χορευτικό τμήμα της  Αδελφότητας Κρητών Περιστερίου. Η εκδήλωση κορυφώθηκε με την δεξίωση στην μαθητική εστία της Κλειτορίας με φαγητό χορό και μουσική από τους Κρήτες. Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Περιστερίου κ.κ. Ανδρέα Παχατουρίδη για την διάθεση του λεωφορείου για την μετακίνηση των Κρητών Περιστερίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ.Λαζουράς Γεωργιος, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας Καρράς Βασίλης, ο διοικητής του Α.Σ. Κλειτορίας, ο Διοικητής της Π.Υ. Καλαβρύτων, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ένωσης Λιοσιωτών Ιλίου κα Αννα Βασιλοπούλου Λουλακάκη, ο Πρόεδρος της Πανκαλαβρυτινής Ένωσης κ.κ. Βαρβιτσίωτης, ο Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Κοινότητας Κρινοφύτων Κατσιάρης Κώστας, Ντέντες Βασίλης προϊστάμενος μαθητικής Εστίας Κλειτορίας κ.α

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πιο Δημοφιλή