ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2016 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Την Κυριακή 14/2/2016 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κ.Υ.Β.Ε Περιστερίου, η καθιερωμένη πλέον, ετήσια κοινωνική εκδήλωση μας όπου και κόψαμε τη Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, τιμήσαμε απόμαχους συναδέλφους μας και τρίτους για τη προσφορά τους τόσο στη Λαϊκή μας,

όσο και στο κλάδο μας γενικότερα, και διασκεδάσαμε τα παιδιά και τα εγγόνια των συναδέλφων μας με παιχνίδια και δώρα. Στην εκδήλωση μας, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, μας τίμησαν με τη παρουσία τους εκτός των άλλων η Υπουργός Τουρισμού Κα Έλενα Κουντουρά, ο Δήμαρχος Περιστερίου Κος Ανδρέας Παχατουρίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος και Πρόεδρος της επιτροπής Λαϊκών Αγορών Κος Κοροβέσης Στέλιος, ο οποίος και τιμήθηκε για τη προσφορά του, οι Αντιδήμαρχοι Περιστερίου κ.κ Μπέτσης Β. Λύκος Π., Τσιώτα Μ.(την οποία και ευχαριστούμε για την ευγενική παραχώρηση του χώρου), Θεοδωράκος Αν., ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ Περιστερίου και Αντιπρόεδρος του σωματείου μας Κος Δημητρίου Αθανάσιος, ο Κος Πλέστης Αλέξανδρος επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως του Δήμου Περιστερίου, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΠ Κος Καϊάφας Τάσος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Περιστερίου Ζορμπίδης Ισαάκ και Παναγιωτόπουλος Π., η πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Περιστερίου Κα Καριώτη Δ., ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α Κος Κακαράντζας Κώστας και σύσσωμο το συνδικαλιστικό κίνημα των Λαϊκων Αγορών Αθήνας-Πειραιά. Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του βουλευτή Β΄ Αθήνας και πρώην Υπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο ειδικός συνεργάτης του Κος Μοσχάτος Ιωάννης. Επίσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους, ο Κος Αθανασούλιας Ιωάννης Διευθυντής της Διεύθυνσης Λαϊκων Αγορών Περιφέρειας Αττικής και οι τμηματάρχες Κραββαρίτης Νίκος και Απειρανθίτου Μαρία.
Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους, καθώς και τα ΜΜΕ του Περιστερίου(ηλεκτρονικά και έντυπα) για τη κάλυψη της εκδήλωσης, και ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                                                              ΧΟΡΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πιο Δημοφιλή