ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2016 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016, στο πολιτιστικό κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Περιστερίου, παράλληλα με την απονομή τιμητικής πλακέτας στον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιο Αυγερινό.

  Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτα μεγάλη επιτυχία, καθώς η συμμετοχή του κοινού ήταν πολυπληθέστατη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηλιούπολης κ. Άννα Συνοδινού, το μέλος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πειραιά κ. Μάγδα Ζαχαροπούλου, το μέλος του Κ.Δ.Σ. Ε.Ε.Σ. κ. Παναγιώτης Ανδρικόπουλος, η Τομεάρχης Νοσηλευτικής κ.Π.Φελέκη, η κ. Μ.Σταμάτη εκπρόσωπος του Τομέα Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ., ο κ. Κ.Ζόμπολος εκπρόσωπος του Τμήματος Αθήνας Σαμαρειτών, ο κ. Γ.Μόσχοβος πρώην Αρχηγός Σαμαρειτών Ηλιουπόλεως, εκπρόσωποι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Αθανάσιος Βούρδας, το Μέλος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Ν.Δαγλαρτζής, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μ.Τσιώτα, ο Πρόεδρος Δημ.Συμβουλίου κ. Β.Λώλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου κ. Γ.Βαθιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Π.Παναγιωτόπουλος, κ. Ο.Σαγιάκου, κ. Τ.Καλιάφας, κ. Μ.Αεράκη, κ. Σ.Παπαδόπουλος, κ. Φ.Κουγιουμτζής, κ. Σ.Ζορπίδης, κ. Ξ.Κορόγιαννη , κ. Η.Κυρίτσης, κ. Γ.Αυγερόπουλος, κ.Σ.Αλεξοπούλου, οι κοινοτικοί σύμβουλοι κ. Τ.Πίτα, κ.Τ.Πατσιώτης, κ. E.Γαλάνη, κ. Γ.Κυριακούλιας, ο Πρόεδρος κ. Σ.Κωνσταντόπουλος και ο Αντιπρόεδρος κ.Γ.Γρηγόρης της ομάδας Μπάσκετ «Τίγρεις» Περιστερίου, η Γραμματέας της «Γέφυρας Ζωής» κ. Ρ.Τζέμη, ο Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής κ. Γ.Κακουλίδης, η κ.Ά.Λουλακάκη, ο Πρόεδρος Ηπειρωτών κ. Ζ.Κόντης, ο Πρόεδρος κ. Β. Στίγγας και ο Αντιπρόεδρος κ. Β.Ζεβλικάρης του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Καλλιθέας «οι Σπαρτιάτες», η Προισταμένη ΠΕΔΥ Περιστερίου κ.Β.Αρσενοπούλου, ο Πρόεδρος ΕΟΠΠ κ. Α.Χατζηπαναγιώτου, η Ταμίας της «Γενιάς της Παράγκας» και Αντιπρόεδρος Μικρασιατών κ. Λ.Αλεξάνδρου ,ο εκδότης της εφημερίδας «Πρώτη» κ. Ι.Καλαντώνης, η εκπρόσωπος της εφημερίδας «Ελεύθερος Διάλογος» κ. Χ.Αντωνάτου, πλήθος Εθελοντών και φίλων του ΕΕΣ. Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους, τους Εθελοντές μας και ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΠΟΛΥΜΝΙΑ» και την Πρόεδρο κ. Τζένη Πίτα, τον σύλλογο «ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ» και τον Πρόεδρο κ. Κώστα Ανδριανόπουλο, την Αδελφότητα Κρητών Περιστερίου και την Πρόεδρο κ. Βίκυ Λιλυμπάκη, την Ένωση Ποντίων Περιστερίου και τον Πρόεδρο κ. Αθανασιάδη για την εκπληκτική χορευτική  παρουσία τους καθώς και την χορωδία της Μητρόπολης Περιστερίου για τους υπέροχους ύμνους που έψαλλαν δίνοντας μια διαφορετική νότα στην εκδήλωσή μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και  στα μικρά αηδόνια του «ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟΥ ΕΚΠΑΔΕΥΤΗΡΙΟΥ» και στην οικογένεια Παπαχαραλάμπους για την συμμετοχή και την στήριξή τους στην εκδήλωσή μας.
Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς τα Ζαχαροπλαστεία «ΠΑΤΣΗΣ» για την υπέροχη πίτα που μας προσέφεραν και τον κ. Γ.Βούλγαρη για το υπέροχο βίντεο που μας ετοίμασε.

     Ο Πρόεδρος                                                          Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ                                              ΣΤΕΛΛΑ ΔΑΓΛΑΡΤΖΗ-ΚΑΤΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

Πιο Δημοφιλή