ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2016 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ


Επτά ολόκληρα χρόνια και η μνημονιακή κόλαση “καλά κρατεί”. Η νεομνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει ακάθεκτη το καταστροφικό, για τα λαικά στρώματα, έργο των ακραιφνών μνημονιακών προκατόχων της (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και λοιπών συνεταίρων).

Μαζί με την οριστική κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος βρίσκεται στο στόχαστρο της, με επιταγή των δανειστών, η προστασία της πρώτης κατοικίας των χρεωμένων νοικοκυριών. Οι Τράπεζες που έχουν καταβροχθίσει, στο όνομα της σωτηρίας τους, εκατοντάδες τρις από τις τσέπες των εργαζόμενων τάξεων και οι διεθνείς γύπες (distress funds) ακονίζουν τα μαχαίρια τους. Είναι ενδεικτική για τις προθέσεις τους ,σχετική πρόσφατη δήλωση στους Financial Times, εκπροσώπου ενός από τα μεγαλύτερα funds.”Τρέχουν τα σάλια μας για τα ελληνικά κόκκινα δάνεια. Για κάθε 5 ευρώ που θα βάζουμε θα παίρνουμε 95”. Το 2016 είναι η κρίσιμη χρονιά και για την προστασία των σπιτιών των λαικών στρωμάτων. Μόνο με οργάνωση, αγώνα, ενότητα και αλληλεγγύη μπορούμε να τους σταματήσουμε. Η ΛΑ.Ε Περιστερίου στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της την επιτροπή “Περιστέρι ενάντια στους πλειστηριασμούς” που συγκροτήθηκε και ήδη δραστηριοποιείται στο Δήμο μας. Καλεί το λαό  και τη νεολαία της πόλης μας να πλαισιώσουν μαζικά και αποφασιστικά τις πρωτοβουλίες της. Να  πάρουν στα χέρια τους την προστασία των σπιτιών και των ζωών μας.
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.
ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΧΡΕΟΣ,
ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ.

                      ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πιο Δημοφιλή