ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Σε προγραμματισμένη σύσκεψη στο Δημαρχείο Περιστερίου, που είχε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του κρατικού οργανισμού "ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ" (πρώην ΟΣΚ), Ηρακλή Δρούλια,

παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας Αναστάσιου Θεοδωράκου, συζήτησαν την πορεία υλοποίησης των σχολικών υποδομών της πόλης. Μια σειρά μεγάλων σχολικών συγκροτημάτων βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως τα σύγχρονα νηπιαγωγεία που ολοκληρώνονται: τρία (3) στην περιοχή της Τσαλαβούτα και δύο (2) στο κτήμα "Μπόθου", καθώς και το ΤΕΕ που κατασκευάζεται στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Θεολόγου, που είναι το μεγαλύτερο της χώρας. Ταυτόχρονα, έχει προγραμματισθεί η ανακατασκευή των τριών αύλειων χώρων στα Δημοτικά Σχολεία (30ο, 32ο και 41ο).  Ακόμη συζητήθηκε εκτενώς η λειτουργία του ειδικού σχολείου (ΕΕΕΕΚ) Περιστερίου, στο κτίριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Ο κ. Παχατουρίδης ζήτησε να επισπευσθούν οι διαδικασίες και πέτυχε τη ρητή διαβεβαίωση ότι θα λειτουργήσει την προσεχή σχολική χρονιά.
Τέλος, ο κ. Δρούλιας τους ενημέρωσε για την πορεία της μελέτης για την ανέγερση του 28ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας.

Πιο Δημοφιλή