ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Στην πρωτοποριακή δράση, με την προτροπή οι άνδρες να μην κόψουν το μουστάκι τους ως υπενθύμιση του ότι η πρόληψη για την καταπολέμηση του καρκίνου, συμμετείχε ενεργά ο Δήμος Περιστερίου στο Παγκόσμιο Κίνημα "Movember". Κορύφωση των δράσεων ήταν η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

«Προστάτευσε τον προστάτη σου», που πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2015 στο Συνεδριακό - Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου. Η εκδήλωση έγινε με συνεργασία του Δήμου Περιστερίου και της οργάνωσης ΑΚΟΣ που δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης του καρκίνου και στην παροχή ουσιαστικής βοήθειας στους αποθεραπευμένους της νόσου.


Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Γεώργιος Μπεκιάρης, Καρδιολόγος Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα υγείας στο Δήμο Περιστερίου. Η Πρόεδρος της ΑΚΟΣ Δέσποινα Κατσώχη, αναφέρθηκε στο καθοριστικό ρόλο της πρόληψης στην υγεία των ανδρών, η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση εμπνέεται από το παγκόσμιο κίνημα Movember, στα πλαίσια του οποίου οι άνδρες αφήνουν μουστάκι υπενθυμίζοντας στον εαυτό τους την υποχρέωση να δώσουν προτεραιότητα στην πρόληψη. Για την αναγκαιότητα της πρόληψης και τις εξελίξεις στο θεραπευτικό τομέα μίλησαν οι: Δέσποινα Κατσώχη, Ογκολόγος – Ακτινοθεραπευτής και Σπύρος Γκούβαλης, Χειρούργος Ουρολόγος – Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν». Παράλληλα αποθεραπευμένοι από τον καρκίνο του προστάτη και το έμφραγμα μίλησαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την προσωπική τους εμπειρία. Ιδιαίτερη ήταν η συμβουλή των καταξιωμένων ηθοποιών Ευαγγελία Μουμούρη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην προώθηση του παγκόσμιου κινήματος "Movember" στη χώρα μας.

Πιο Δημοφιλή