ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Σχετικά με τα αντιπλημμυρικά έργα στην πόλη του Περιστερίου, ο  Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα που επιβάλλεται να γίνουν στο Δήμο μας είναι συγκεκριμένα. Διαχρονικό το πρόβλημα.

Κάποιες γειτονιές της πόλης, ευτυχώς λίγες, σε κάθε μεγάλη βροχή ταλαιπωρούνται. Η μη ανάσχεση των νερών της βροχής στις πλαγιές του Ποικίλου Όρους ταλαιπωρεί γειτονιές στο βόρειο Περιστέρι, την Πετρούπολη, το Ίλιον κτλ, καθώς επίσης η έλλειψη μελέτης και έργου δημιουργεί προβλήματα στην περιοχή Τσαλαβούτα. Στην περιοχή της οδού Φιλιππιάδος που γειτνιάζει με τον Δήμο Ιλίου θα πρέπει και εκεί, αλλά στην περιοχή του Δήμου Ιλίου, να προχωρήσει η υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων για να μην «πνίγεται» η περιοχή του Περιστερίου. Στο μεγαλύτερο μέρος του κεντρικότατου οδικού άξονα που λέγεται Λεωφόρος Θηβών δεν υπάρχουν αντιπλημμυρικά έργα, με αποτέλεσμα Πετρούπολη, Ίλιον, Περιστέρι να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Τα ανωτέρω είναι έργα μεγάλα που ξεπερνούν τις αρμοδιότητες ενός Δήμου. Οι γραφειοκρατικές καθυστερήσεις πρέπει ΑΜΕΣΑ να ξεπεραστούν και οι συναρμόδιες Υπηρεσίες, Υπουργεία και Περιφέρεια να δράσουν αποτελεσματικά. Τα λόγια και οι υποσχέσεις πρέπει να τα διαδεχθούν επιτέλους μελέτες και έργα".

Πιο Δημοφιλή