ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 03 Νοεμβρίου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Οι αιρετοί Γ΄ Αθήνας της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δικάζονται στις 12,17 και 23 Νοέμβρη γιατί μηνύθηκαν από τους υποψήφιους διευθυντές, μετά από τις κρίσεις των διευθυντών του 2011.

Οι μηνυτήριες αναφορές έχουν ως λόγους την «παράβαση καθήκοντος» και την «κατάχρηση εξουσίας». Ο πραγματικός λόγος όμως είναι η χαμηλή τους βαθμολογία από τους παραπάνω αιρετούς, γιατί είχαν στα χέρια τους καταγγελίες εις βάρος τους για αυταρχική και αντισυναδελφική συμπεριφορά από συλλόγους Α/θμιας εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας.
Η στάση που θα κρατούσαν οι αιρετοί δάσκαλοι των Παρεμβάσεων στις κρίσεις των διευθυντών ήταν γνωστή από τον Νοέμβριο του 2010. Δεσμεύτηκαν γι' αυτή τους τη στάση στις γενικές συνελεύσεις των συλλόγων Π. Ε. Γ΄ Αθήνας στους συναδέλφους τους οι οποίοι και τους υπερψήφισαν και τους εξέλεξαν εκπροσώπους τους στα όργανα του ΠΥΣΠΕ. Όταν υπερψηφίστηκαν λοιπόν, δεν ήξεραν ποιοι δάσκαλοι θα έθεταν υποψηφιότητα για διευθυντές και έπραξαν αυτό που δεσμεύτηκαν να κάνουν χωρίς να υπάρχει κάποια προσωπική διαφορά ή εμπάθεια, παρά μόνο οι σοβαρές καταγγελίες των σωματείων.
Από το υπουργείο παιδείας επίσης έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για παραπομπή τους στο πειθαρχικό συμβούλιο της περιφερειακής διεύθυνσης Αττικής με το ερώτημα της δυνητικής αργίας (ν. 4325).
Στην περίοδο της ποινικοποίησης των αγώνων, με το απαράδεκτο πειθαρχικό δίκαιο και των συνεχόμενων διώξεων συνδικαλιστών σε όλη την Ελλάδα η γενικότερη προσπάθεια καταστολής της συνδικαλιστικής δράσης προς όφελος του λαού είναι ηλίου φαεινότερη.
Καλούμε να σταθούν αλληλέγγυοι όλοι οι φορείς της πόλης μας, να εκδώσουν ψηφίσματα συμπαράστασης οι σύλλογοι γονέων, τα εργατικά σωματεία, τα δημοτικά συμβούλια οι πολιτικοί φορείς κλπ.
Ζητάμε να σταματήσουν τώρα οι μηνύσεις και οι διώξεις εναντίον των αιρετών Παντελή Βαϊνά και Γιώργου Χρόνη.
Περιστεριώτισσες, Περιστεριώτες, συμπαράσταση σ' αυτούς που δεν λογαριάζουν να συγκρουστούν για τα δίκαιά μας με το άδικο κράτος. Ας θερίσουν θύελλες οι αδικούντες από τους ανέμους που σπέρνουν. Όχι στην λεηλασία της ζωής μας.
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Πιο Δημοφιλή