ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πόλη μας παρατηρείται μια υπέρμετρη ανησυχία και κινητικότητα σχετικά με την δράση της παράταξης μας και τον τρόπο άσκησης αντιπολίτευσης της απέναντι σε ένα απυρόβλητο δημοτικό κατεστημένο ,

που περιέργως απολαμβάνει ιδιότυπης «δημοσιογραφικής» και λοιπής συντεχνιακής ασυλίας. Η πληθώρα ανώνυμων σχολίων και εμπαθών δημοσιευμάτων καταδεικνύουν αφενός την προέλευση ταπεινών ελατηρίων και αφετέρου προβληματίζουν θετικά το σύνολο των πολιτών του Περιστερίου σχετικά με τον προφανή ρόλο λανθάνουσας μορφής άσκησης εξουσίας. Διαχρονικά ο ρόλος της αντιπολίτευσης αναλώνονταν στην άσκηση κριτικής , προτάσεων , δράσεων και θέσεων απέναντι στα κακώς κείμενα την δημοτικής αρχής. Η παράταξη μας σε πείσμα διάφορων ανόητων καλοθελητών και πολλαπλών χρήσεως σωτήρες , επέλεξε ως τρόπο άσκησης αντιπολίτευσης τα επιχειρήματα , την τεκμηρίωση θέσεων και την ανάδειξη των τεραστίων προβλημάτων της πόλης μας χωρίς να αναλώνεται σε θεατρινισμούς και υποκρισίες , αναζητώντας τρόπους γόνιμου διαλόγου και λύσεων. Η πληθώρα των ανακοινώσεων μας ΠΟΤΕ δεν στερήθηκε επιχειρημάτων , ΠΟΤΕ δεν έλαβε απαντήσεις από την διοίκηση και ΠΟΤΕ δεν έτυχε να γίνει αντικείμενο δημοσιογραφικού σχολιασμού και έρευνας. Ενδεικτικά θα θέλαμε να αναφέρουμε στους δημότες της πόλης μας στοιχεία δράσης και πρωτοβουλίες της παράταξης μας:
- Ενεργή συμμετοχή σε ΑΣΔΑ με εκπροσώπηση δημοτικού συμβούλου
- Ενεργή συμμετοχή σε Δ.Σ. ΠΕΔΑ με καθοριστική συμβολή στην διαμόρφωση τουεκλογικού αποτελέσματος.
- Ενεργή συμμετοχή σε ΔΕΠΑΔΠ και συμβολή στην άσκηση κριτικής και λήψης αποφάσεων.
- Καίριες παρεμβάσεις σε ζητήματα της πόλης μας όπως ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ , ΑΠΟΧΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ , ΑΛΣΟΣ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑ , ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.
- Καθιέρωση Ειδικών Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τους προϋπολογισμούς και ισολογισμούς του Δήμου Περιστερίου. Η επιλογή όλων των ανθρώπων της παράταξης μας να ασχοληθούμε επωνύμως και χωρίς κανένα κέρδος και ιδιοτέλεια με τα κοινά της πόλης μας δεν είναι αδυναμία μας, όπως λανθασμένα νομίζουν ορισμένοι μωροί και ηθικά ξεπεσμένοι , αλλά σημείο αναφοράς μας και στάση πολιτικής ζωής. Η δύναμη ενασχόλησης μας πηγάζει από την καθημερινή μας επαφή με τους πολίτες και τον τρόπο με τον οποίο αυτοί βιώνουν τα προβλήματα τους και τις ανησυχίες τους. Δημοσιογραφίσκοι που εθελοτυφλούν και διασπείρουν έντονη ανησυχία για την αντιπολιτευτική τακτική , έχουν πάψει εδώ και πολλά χρόνια να αναζητούν με την ίδια ζέση και επιμονή την κριτική στην διαχείριση και διοίκηση της πόλης , κάνοντας όλους μας να αναρωτηθούμε αν αυτό συμβαίνει από σκοπιμότητες και επιλογές προσωπικών συμφερόντων. Η χάραξη στρατηγικής και δράσης της παράταξης μας καθορίζεται από πληθώρα χαρακτήρων και προσώπων και ως κύριο χαρακτηριστικό της είναι η προάσπιση των συμφερόντων και θεμάτων της πόλης μας και των κατοίκων της. Τα ιδιότυπα διλλήματα και τα πιθανολογούμενα σενάρια που υφαίνονται από μνηστήρες πολιτικής ποταπότητας και μικροπρέπειας , με προφανή σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και την διεκδίκηση εύνοιας προσωπικών συμφερόντων μας οδηγούν σε καίρια συμπεράσματα και παράλληλα μας αφήνουν παγερά αδιάφορους . Η συνεχής ενασχόληση με την παράταξη μας και οι πολλαπλές κροκοδείλιες υποδείξεις από αόρατους «θεσμικούς « παράγοντες σχετικά με τον τρόπο άσκησης αντιπολίτευσης αφορούν μια γραφική κάστα καθοδηγούμενων πιονιών και σφουγγοκωλάριων. Η παράταξη ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ διατρανώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι καλοδεχούμενη κάθε καλόπιστη πολιτική κριτική , στηριζόμενη σε επιχειρήματα , και ταυτόχρονα δηλώνει αποφασισμένη να συγκρουστεί με συμφέροντα υποκινούμενα από ιδιοτέλεια και καιροσκοπισμούς . Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ήρθε η ώρα στην πόλη μας να πέσουν οι μάσκες και τα προσωπεία και να ανακαλύψουμε πραγματικά τι εκφράζει και τι αντιπροσωπεύει κάθε θεσμός και μορφή εξουσίας , σύμμαχος μας άλλωστε σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί το σύνολο των δημοτών που αρκετά έχει ανεχτεί κάθε λογής πάτρωνες.

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΔΕΠΑΔΠ

Πιο Δημοφιλή