ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

« Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μαίρη Τσιώτα εκπροσώπησε τον Δήμο Περιστερίου  στη συνεδρίαση του Περιφερειακού  Συμβουλίου όπου έκανε δήλωση στο www.pitsounicity.gr και στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΗ» για την «2η Αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αττικής» και για τις καθυστερήσεις των απορριμματοφόρων στο ΧΥΤΑ Φυλής»


Μαίρη Τσιώτα : Η ψήφιση του ΠΕΣΔΑ, είναι ένα ακόμα βήμα στην πρόθεση για υλοποίηση του νέου σχεδιασμού για την διαχείριση των απορριμμάτων. Θεωρώ  ότι σιγά σιγά μπαίνουν τα θεμέλια για μια νέα εποχή, ελπίζω όλοι να έχουμε την δύναμη να το κάνουμε πραγματικότητα και σίγουρα οι δυσκολίες είναι πολλές αλλά πιστεύω ότι όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε. Όσων αφορά τα προβλήματα στον ΧΥΤΑ Φυλής με τις καθυστερήσεις των απορριμματοφόρων δεν είναι λυμένα και οι προσωρινές ανακουφίσεις που γίνονται δεν είναι τόσο σημαντικές. Θέλω να πω και να τονίσω  ότι είναι βασικό μέλημα της εκάστοτε διοίκησης και το έχω τονίσει και κατ ιδίαν, να μπορέσουν να ανακουφίσουν το καθημερινό πρόβλημα της χωματερής. Έτσι δεν θα υποφέρουν οι οδηγοί το έμψυχο υλικό των Δήμων, ούτε τα απορριμματοφόρα μας και γενικά η λειτουργία των πόλεων θα είναι καλύτερη.

Πιο Δημοφιλή