ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Η Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου και Πρόεδρος  του «Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου» Ηρώ Ζερβάκη, παραχώρησε δήλωση στο www.pitsouni.gr και εφημερίδα «ΠΡΩΤΗ» σχετικά με την σίτιση μεταναστών στο γήπεδο Τάε Κβον Ντο όπου την ανέλαβε το Ίδρυμα.

Ηρώ Ζερβάκη : Το «Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο» (Π.Ε.Ν) είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα παιδικής προστασίας και προτεραιότητά μας είναι να φροντίσουμε όλα αυτά τα παιδιά, που έχουν την ανάγκη μας, βεβαίως κοντά σε αυτά και τις οικογένειές τους Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του  Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα κ. Καπάνταη και του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου κ. Χαντζηδάκη, διαθέσαμε τις εγκαταστάσεις μας και εθελοντικά το προσωπικό μας από την περασμένη Τρίτη μέχρι και την Κυριακή, ενώ φροντίσαμε για την σίτιση των 250 αρχικά μέχρι 1500 μεταναστών που βρίσκονται στο γήπεδο Ταε Κβον Ντο. Ήδη αυτοί δρομολογούνται για το Ελληνικό, όπου υπάρχει πρόβλεψη για να εξυπηρετούνται πλέον εκεί.

Πιο Δημοφιλή