ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Με την έναρξη της σχολικής περιόδου δεν θα μπορούσαμε να μην πάμε σε κάποιο σχολείο της πόλης μας και να αποτυπώσουμε με τον φωτογραφικό φακό μας, την κατάσταση που επικρατεί.

Έτσι πράξαμε και επισκεφθήκαμε την ημέρα του αγιασμού, το 6ο Λύκειο Περιστερίου το οποίο βρίσκεται Μιχαλακοπούλου και Αγίας Τριάδας στη Νέα Ζωή. Η εικόνα; Απαράδεκτη! Μπάζα, ξερά χόρτα, σπασμένα παγκάκια, ξεκολημένα μάρμαρα, φουσκωμένοι σοβάδες, σπασμένες λάμπες, σίδερα που προεξέχουν, ρωγμές σε τοιχία και άλλα πολλά, συνθέτουν σκηνικό πλήρης εγκατάλειψης. Εμείς ως οφείλαμε επικοινωνήσαμε με τον Αντιδήμαρχο που είναι υπεύθυνος για τα σχολεία κ. Τάσο Θεοδωράκο, του γνωστοποιήσαμε τα προβλήματα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο Λύκειο, είπε ότι τα γνωρίζει και μας διαβεβαίωσε ότι εντός ολίγων ημερών όλα θα επισκευασθούν.  Εμείς για λόγους αξιοπιστίας για αυτά που γράφουμε, επισκεφθήκαμε πάλι το 6ο Λύκειο για να δούμε ιδίοις όμμασι αυτά που μας είπε ο κ. Θεοδωράκος. Δυστυχώς, τίποτα απολύτως δεν έχει γίνει και το σχολείο είναι, όπως το είχαμε φωτογραφίσει πριν λίγες μέρες. Βρίσκεται στην ίδια απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση για τους μαθητές, όπως ακριβώς το είχαμε αφήσει.

Γιά «Pitsounicity.gr» και «ΠΡΩΤΗ» Α. Δ

 

 

Πιο Δημοφιλή