ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Με το σύνθημα «ακολούθησε το δρόμο της καρδιάς σου», ο Δήμος Περιστερίου υποδέχθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2015 στο αίθριο του Δημαρχιακού Μεγάρου τη φλόγα της 13ης Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών,

σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α), το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και την ΟΠΑΠ.  Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου καλωσόρισε στην πόλη του Περιστερίου τους εκπροσώπους της Λαμπαδηδρομίας που έφτασαν πάνω σε μηχανές Harley Davidson, τονίζοντας: «Σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία απαιτεί καινοτόμες δράσεις για να διεκδικήσει με πρωτότυπο τρόπο, νέους σταθερούς εθελοντές αίματος.

Το Περιστέρι συνδράμει αυτές τις δράσεις και διοργανώνει αιμοδοσίες σε τακτική βάση». Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ Χρήστος Πρωτόπαπας ευχαρίστησε το Δήμο Περιστερίου για την υποστηρικτική του δράση και τόνισε πως: "Σκοπός αυτών των δράσεων είναι να συμμετέχουν όλο και περισσότεροι τακτικοί αιμοδότες. Υπάρχει ανάγκη για τακτικά προσφερόμενο αίμα". Η Εκπρόσωπος της ΟΠΑΠ Ολυμπία Σάρρα επεσήμανε πως: "Η ΟΠΑΠ εδώ και 12 χρόνια στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία καθώς η δωρεά αίματος είναι πράξη ανιδιοτέλειας για το συνάνθρωπο και μπορεί να σώσει ζωές".Ο Εκπρόσωπος της Harley Davidson Club Hellas Λεόντιος Λεοντιάδης, τόνισε πως τα μέλη της έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία καθώς είναι πολλές οι φορές που χρειάστηκαν αίμα μοτοσικλετιστές και έκλεισε την παρέμβαση του με την ευχή: "Λιγότερο αίμα στους δρόμους και περισσότερος στις τράπεζες αίματος". Η φετινή 13η λαμπαδηδρομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ξεκίνησε από την Κοζάνη αρχές του 1 Αυγούστου και θα ολοκληρώσει τη διαδρομή της στις 29 Σεπτεμβρίου στις Θερμοπύλες.

Πιο Δημοφιλή