ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 08 Ιουλίου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Οι πολίτες του Περιστερίου με υπομονή και επιμονή, με συλλογική συνείδηση και δημοκρατικό τρόπο έστειλαν μήνυμα ελπίδας και προοπτικής. Συμμετείχαν στο δημοψήφισμα με πολιτικό πολιτισμό χωρίς οξυμένες αντιπαραθέσεις παρά τις αντίξοες συνθήκες που έλαβαν χώρα στη πόλη μας.

Απέδειξαν με τη ψήφο τους ότι η δημοκρατία όχι μόνο δεν εκβιάζεται αλλά αποτελεί κυρίαρχη αξία και επιλογή εξόδου από τη κρίση. Έχουμε συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η πόλη μας με κλειστές τράπεζες. Γνωρίζουμε τα προβλήματα που προέκυψαν στις ευπαθείς ομάδες, στους ανθρώπους της αγοράς, του τουρισμού, της εργασίας, των ανέργων, των συνταξιούχων και της νεολαίας. Οι πολίτες του Περιστερίου είτε ψήφισαν ΝΑΙ είτε ψήφισαν ΟΧΙ συμμετείχαν σε μια γνήσια δημοκρατική διαδικασία που σκοπό είχε να ενώσει και όχι να διχάσει. ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Περιστεριώτες ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα συνενώσουν τις δυνάμεις τους, να βαθύνουν την ενότητα τους προσπερνώντας οποιαδήποτε διχαστική πρακτική.  Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους, ώστε με ψυχραιμία να αγωνιστούμε για την επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν στη πόλη μας από την πολύχρονη κρίση αναπτερώνοντας την  ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Αλέξανδρος Πλέστης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Πιο Δημοφιλή