ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 26 Ιουνίου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδος  Περιστέρι με Όλους – Ανατροπή  Αλέξανδρος Πλέστης συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Θανάση Δημητρίου και τα μέλη της Παράταξης Λουκά Σιδέρη και Γιάννη Μπουλέρο επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ στη Φυλή όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το μεγάλο ζήτημα των απορριμμάτων.

 

Σε συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ Γιώργο Ζαχαρόπουλο ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ, όπου διαπίστωσαν ότι παρά τις μεγάλες προσπάθειες των εργαζομένων στις εγκαταστάσεις, πρέπει τόσο η Πολιτεία όσο και η Περιφέρεια να πάρουν άμεσες και αποτελεσματικές αποφάσεις, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το μεγάλο πρόβλημα των απορριμμάτων.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και οι εργαζόμενοι τόνισαν στον κύριο Πλέστη και στα μέλη της Παράταξης μας ότι ο ΧΥΤΑ δεν αντέχει άλλο φορτίο και είναι ζήτημα λίγων μηνών η ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων. Φυσικά αυτή την επισήμανση του Προέδρου και των εργαζομένων μπορούσες να την διαπιστώσεις και δια γυμνού οφθαλμού.

Η παράταξη μας πιστή στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους πολίτες του Περιστερίου θα παρεμβαίνει και θα ενημερώνει για καθετί που αφορά την ζωή και την υγεία των δημοτών, καθώς πιστεύουμε ότι η ομαλή λειτουργία του ΧΥΤΑ είναι ένα ζωτικό θέμα για την δημόσια υγεία και πρέπει όλοι μαζί να εργαστούμε για μια καλύτερη ποιότητα ζωής όλων.

 

 

Πιο Δημοφιλή