ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 25 Μαΐου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Κακόγουστη φάρσα τείνει να γίνει η συμπεριφορά της διοίκησης του Δήμου Περιστερίου απέναντι στο σύνολο πλέον της αντιπολίτευσης, με εμφανή χαρακτηριστικά έλλειψης πολιτικού πολιτισμού. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτή την φορά είχε ως άξιους συμπαραστάτες το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου των Κρητικών, όπου με την συνολική τους στάση αμαύρωσαν μια τιμητική εκδήλωση και επιδόθηκαν σε παιχνίδια δημοσίων σχέσεων και προσωπικών προβολών. 

Συγκεκριμένα η προσβλητική συμπεριφορά διοίκησης και ΔΣ σωματείου, καθώς και ο τρόπος ευτελούς αντιμετώπισης εκπροσώπου της Περιφέρειας και εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ αυτούς όπως αποχωρήσουν από την εκδήλωση και την θέση αυτών να καταλάβουν διάφοροι αυλοκόλακες και κλακαδόροι πλησίον της διοίκησης. Δυστυχώς  η όλη απαξίωση επεκτάθηκε στο σύνολο του πολιτικού φάσματος που ορθώνει κριτικό λόγο και άποψη απέναντι σε μια δημοτική αρχή που έχει καταστήσει την αλαζονεία και την αμετροέπεια χαρακτηριστικό της γνώρισμα.  Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΑΔΠ  είμαι σε θέση να γνωρίζω το κόστος της συνολικής εκδήλωσης, καθώς και την ευκολία έγκρισης του συνόλου των αιτημάτων συγκεκριμένων συλλόγων και σωματείων. Πρόσφατο είναι το παράδειγμα άμεσης χρηματοδότησης και είσπραξης ποσών προς συλλόγους και σωματεία από την πλευρά της διοίκησης, με άμεση προτεραιότητα σε βάρος υπόλοιπων οικονομικών εκκρεμοτήτων του Δήμου. Βασική μέριμνα των συλλόγων και σωματείων που διοργανώνουν εκδηλώσεις και δράσεις με χρηματοδότηση του δήμου είναι να τιμούν με κάθε τρόπο τον θεσμικό τους ρόλο και να είναι άξιοι οικοδεσπότες, παραλείποντας τις όποιες επιλεκτικές σχέσεις που έχουν αναπτύξει με την διοίκηση και τον τρόπο συμπεριφοράς τους απέναντι σε μη αρεστούς τους. Κάθε σύλλογος και σωματείο οφείλει πρωτίστως στα μέλη του και τους υπόλοιπους δημότες να σέβεται τον ρόλο του και τα διοικητικά συμβούλια αυτών να τιμούν με τις θέσεις και συμπεριφορές τους τον σκοπό τον οποίο και έχουν κληθεί να διαδραματίσουν. Συμμετέχοντας στα κοινά της πόλης μας με θεσμικό ρόλο και εκπροσωπώντας την παράταξη ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ  τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠΑΔΠ, καθώς και από την θέση του Γραμματέα αυτής, αποδοκιμάζω αυτές τις πρακτικές και μεθόδους και δηλώνω ότι μέσω της διαρκούς ενασχόλησης μου στα δημοτικά δρώμενα θα εξακολουθήσω εντονότερα να αντιμάχομαι θέματα που αφορούν συμπεριφορές, πρακτικές και μεθοδεύσεις.  ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ»  ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.  ΔΕΠΑΔΠ

Πιο Δημοφιλή