ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 07 Μαΐου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ  

Σήμερα κεφάλαιο – ΕΕ – ΔΝΤ συνεχίζουν να φορτώνουν στους εργαζόμενους τα βάρη της κρίσης. Αλλά και η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αντί να καταργήσει τους νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων, που ξεθεμελίωσαν κάθε εργατικό δικαίωμα, ξεπούλησαν τη δημόσια περιουσία,

βύθισαν στην εξαθλίωση την πλειονότητα της κοινωνίας, εκτόξευσαν την ανεργία, την απλήρωτη και ελαστική εργασία και τα προγράμματα δουλείας (VOUCHER), επιδιώκει έναν «έντιμο συμβιβασμό». Όμως, αυτή η τακτική οδηγεί σε νέο μνημόνιο, σε νέο στραγγαλισμό των εργατικών δικαιωμάτων. Στο όνομα της διαπραγμάτευσης και του συμβιβασμού με τους εταίρους η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δε δίστασε σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΟΑΕΔ, να δεσμεύσει τα διαθέσιμα του οργανισμού για την αποπληρωμή των δόσεων στους δανειστές Τι κι αν από το 1,5 εκατομμύριο των ανέργων μόνο το 15% εξ αυτών λαμβάνουν επίδομα ανεργίας; Λεφτά για το ΔΝΤ υπάρχουν, λεφτά για τις ανάγκες μας όχι… Αν και οι στατιστικοί δείκτες δεν μπορούν να αποτυπώσουν το φλέγον κοινωνικό ζήτημα της ανεργίας, τα στοιχεία είναι εφιαλτικά. Ένας στους τρεις ανθρώπους στην Ελλάδα δεν έχει δουλειά, 2 στους 3 νέους κάτω των 29 ετών δεν βρίσκουν καμία απασχόληση. 2 στους 3 είναι μακροχρόνια άνεργοι, αδυνατούν να βρουν δουλειά για πάνω από δύο χρόνια. Στα ποσοστά ανεργίας δεν υπολογίζονται οι εκατομμύρια άνθρωποι που απασχολούνται 3 ώρες ή 1 μέρα την εβδομάδα ή και τον μήνα (!), αποτέλεσμα των διάφορων μορφών «ευέλικτης» εργασίας-εκμετάλλευσης. Να μην αποδεχτούμε το σύγχρονο εργασιακό μεσαίωνα. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να διεκδικήσουμε, να αγωνιστούμε για τις σύγχρονες ανάγκες και τα δικαιώματα μας.  Με όπλο μας το συλλογικό ανυποχώρητο αγώνα. Σπάμε την ηττοπάθεια, την αναμονή, τη λογική του «δεν πάει αλλιώς». Κόντρα στη λογική του μίζερου και ανήμπορου ρεαλισμού, παλεύουμε για όλα όσα αξίζουμε και μας στερούν!

  • Επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους χωρίς προϋποθέσεις. 
  • Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Δωρεάν κοινωνικές υπηρεσίες (ηλεκτρικό, νερό, θέρμανση, συγκοινωνίες)
  • Κατάργηση των σύγχρονων προγραμμάτων δουλείας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα (voucher, 5μηνα, ΕΣΠΑ κλπ)
  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.  

ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΗ 18:00 ΟΜΟΝΟΙΑ
"H κοινωνία δε χτίζεται σε μια παλάμη που ζητιανεύει,  αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μια γροθιά"
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πιο Δημοφιλή