ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Απριλίου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Νομοθετική ρύθμιση, που να διασφαλίζει την απευθείας παραχώρηση χρήσης των παραλιών από τους δήμους ζητά με απόφασή του το ΔΣ της ΚΕΔΕ, μετά την απόφαση του Ε' τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε παράνομη την ΚΥΑ, με την οποία παραχωρούνταν συλλήβδην στους δήμους οι παραλίες και ο αιγιαλός.

Όπως σημειώθηκε κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ, η ακύρωση έχει ήδη καθυστερήσει τη φετινή παραχώρηση των παραλιών.

Η εκ νέου εκδίκαση του θέματος από 7μελή σύνθεση του ΣτΕ στις 3 Ιουνίου θα δημιουργήσει νέα καθυστέρηση και πολλά προβλήματα που σχετίζονται με την καθαριότητα των ακτών, την τοποθέτηση ναυαγωσωστών, την τουριστική ανάπτυξη των παραλιών, την προστασία του περιβάλλοντος χώρου από αυθαίρετες κατασκευές κ.α..
Πέρα από νομοθετική ρύθμιση που θα λύσει οριστικά το πρόβλημα, η ΚΕΔΕ ζητά άμεσα να εκδοθεί νέα ΚΥΑ, ώστε να μπορέσουν οι δήμοι να προγραμματίσουν τις δράσεις τους στις παραλίες.
Σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο, η ΚΕΔΕ θα παρέμβει προκειμένου να λυθεί το ζήτημα.

Πιο Δημοφιλή