ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 03 Απριλίου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Δήλωση στο pitsounicity.gr της Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Περιστερίου Μαίρης Τσιώτα για την παρέμβασή της, στην έκτακτη Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), μετά την ενημέρωση και την λήψη απόφασης για τον οδηγό σύνταξης τοπικών σχεδίων διαχείρισης.

«Ήταν ένα από τα σημαντικά θέματα που έπρεπε να συζητηθούν γιατί υπάρχει ένας σχεδιασμός για το μέλλον. Θεωρώ ότι οι παρεμβάσεις όλων και ιδιαίτερα του κ. Μπουραϊμη ήταν καταλύτης, γιατί έχει και την γνώση και την άποψη της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην οποία μετέχει σε αυτήν την συνολική διαχείριση των σκουπιδιών. Πιστεύω και το είπα στην παρέμβασή μου, ότι πρέπει να αποκτήσει νομικό υπόβαθρο όλη αυτή η υπόθεση, να δρομολογηθούν νομοθετικές ρυθμίσεις για θέματα που καίνε τους Δήμους σήμερα, π.χ όλα τα δημοτικά γκαράζ αυτή την στιγμή, δεν έχουν νομιμοποιήσεις και να προχωρήσει ο σχεδιασμός σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ευρωπαϊκής Ένωσης αν θέλετε, για το θέμα των χρηματοδοτήσεων που είναι απαραίτητο. Θεωρώ ότι ακόμα και η καθημερινότητα που αφορά τον ΧΥΤΑ Φυλής, πρέπει να διαφοροποιηθεί τελείως γιατί έχουμε φτάσει σε ένα σημείο και κινδυνεύουν ζωές εργαζομένων, πρέπει να διαφυλαχθεί όλη η διαδικασία, να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και να υπάρχει ομαλή συνέχεια στην αποκομιδή των σκουπιδιών.»

Πιο Δημοφιλή