ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 28 Μαρτίου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Συνάδελφοι:

Η Ένωσή μας εκτιμώντας την κατάσταση στην αγορά και την αδυναμία των μισών σχεδόν από εμάς να πληρώσουμε τις ασφαλιστικές μας εισφορές καλεί.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΡΤΗ 2015, ωρα 9:30 π.μ.
ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΜΑΣ


Η κατάσταση του ταμείου μας συνεχώς χειροτερεύει και η αναδουλειά και τα λουκέτα επιδεινώνουν την κατάσταση. Απορρίπτουμε το επιχείρημα ότι το ταμείο δεν έχει λεφτά για να πληρώσει συντάξεις και χρησιμοποιεί τα δικά μας. Οι συνταξιούχοι συνάδελφοί μας έχουν πληρώσει. Δεν είναι δική μας ευθύνη η οικονομική κρίση, και η καταλήστευση των ταμείων. Ισα ισα τα δικά μας χρήματα χρησιμοποιούσαν οι τράπεζες και το κράτος για να χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξη, την ΟΝΕ, για να δανείζουν και να κερδοσκοπούν διάφοροι. Τα δικά μας χρήματα παίχτηκαν στο χρηματιστήριο, στα ομόλογα και κλπ. τα δικά μας χρήματα ζητά και η σημερινή κυβέρνηση ως εσωτερικό δανεισμό. Την ίδια στιγμή που το κράτος συστηματικά δεν εκπλήρωνε αυτά που νομοθετούσε και αφορούσαν την χρηματοδότηση του ταμείου. Απορρίπτουμε την πρόταση των συνδικαλιστικών μας ηγεσιών ΓΣΕΒΕΕ & ΕΣΕΕ που προτείνουν ελεύθερη επιλογή κλάσης. Δηλαδή όποιος έχει πληρώνει και παίρνει, οι υπόλοιποι στον καιάδα. Η ελεύθερη επιλογή μπορεί σήμερα να φαντάζει σανίδα σωτηρίας αλλά στην ώρα της σύνταξης θα αποδειχθεί απλώς φιλοδώρημα. Τις πρόσφατες ρυθμίσεις ελπίζουμε να μπορέσουν συνάδελφοί μας να τις αξιοποιήσουν. Το βασικό πρόβλημα όμως είναι η κατάσταση στην αγορά, γιατί η ίδια η ζωή έχει δείξει ότι δεν μπορείς να πληρώνεις και τα τρέχοντα και τη ρύθμιση. Επίσης τι να πρωτορυθμίσεις καθώς η προηγούμενη φοροκαταιγίδα παραμένει ανέπαφη και εάν έχεις πληρώνεις και αποφεύγεις απλώς τις προσαυξήσεις.
 ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 30%, χωρίς απώλεια των ασφαλιστικών δικαιωμάτων.Ανανέωση όλων των βιβλιάριων υγείας ανεξάρτητα χρεών. Θεσμοθέτηση τέλους επί των κερδών των επιχειρήσεων, κλιμακούμενου προοδευτικά, υπέρ του ΟΑΕΕ, για κέρδη ή ατομικό εισόδημα άνω των 20.000 €.
ñ Πάγωμα των χρεών προς τον ΟΑΕΕ, το δημόσιο. Κεφαλαιοποίηση των χρεών, χωρίς προσαυξήσεις και πρόσθετα τέλη.
ñ Κατάργηση της ασφαλιστικής ενημερότητας. Κατάργηση του ΚΕΑΟ για χρέη στον ΟΑΕΕ.
ñ Καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας.
ñ Αναστολή των κατασχέσεων, επαγγελματικής στέγης, εξοπλισμού, μεταφορικών μέσων, τραπεζικών λογαριασμών κλπ, για τους αυτοαπασχολούμενους που διατηρούν την επιχείρηση τους.
ñ Κούρεμα των χρεών προς τις τράπεζες κατά 30% για όσους αυτοαπασχολούμενους κρατούν ακόμα την επιχείρηση τους και 50% για όσους έκλεισαν.
ñ Μακρόχρονη ρύθμιση, με δόσεις που να μην ξεπερνούν συνολικά το 10% του διαθέσιμου εισοδήματος. Επίδομα ανεργίας στα 600 € και πλήρη ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, για κάθε αυτοαπασχολούμενο που κλείνει το μαγαζί του, χωρίς εξαιρέσεις, μέχρι να βρει νέα εργασία. Αναγνώριση του χρόνου ανεργίας στα συντάξιμα έτη. Πάγωμα όλων των χρεών και των ρυθμίσεων, για όσο διάστημα παραμένει άνεργος.

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΣΤΑΔΙΟΥ 29)

Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

ΤΟ ΔΣ

Πιο Δημοφιλή