ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 25 Μαρτίου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Χαμός στο ίσωμα στο Περιστέρι έγινε μετά την λιτανεία στην Ευαγγελίστρια!

Λίγο πριν μπει στον Ναό η εικόνα και κατά την διάρκεια που έψελνε ο Ιερέας στα σκαλιά μπροστά στους επισήμους ,(Δήμαρχο, Βουλευτές και πλήθος πιστών), έγινε παρεμβολή και αντί να ακούγονται οι ψαλμωδίες, ακουγόταν το γνωστό τραγούδι της Μαριώς  «Χασίσι ήπιε και ο Θεός»!

Όπως καταλαβαίνετε, έμειναν όλοι «κάγκελο» και η αμηχανία μαζί με χαμόγελα ήταν διάχυτα στο πλήθος, βέβαια ο Ιερέας όσο ακουγόταν το τραγούδι, έψελνε όλο και ποιο δυνατά μήπως μπορέσει και το «σκεπάσει». Προς στιγμήν, πολλοί νόμισαν ότι το τραγούδι ακουγόταν από τα μεγάφωνα του Δημαρχιακού Μεγάρου και μέχρι να καταλάβουν τελικά τι έγινε και από που έρχεται, το τραγούδι σταμάτησε και το ωραίο είναι ότι μετά, Αντιδήμαρχος σιγοτραγούδαγε, «Βάλτε μου δυο καναβουριές». Τι να πει κανείς...Μάλλον τους πείραξε το λιβάνι...!

Πιο Δημοφιλή