ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στις 20 Φεβρουαρίου 2015 στο γραφείο του με τον Πρόεδρο της Λειτουργίας ΜΕΤΡΟ Νικόλαο Παπαθανάση, προκειμένου να εξετάσουν από κοινού ζητήματα, που αφορούν την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών της πόλης μας.

Ο Δήμος Περιστερίου, μετά την Αθήνα, είναι ο μοναδικός Δήμος της Αττικής, που στα όρια του διαθέτει τρεις σταθμούς Μετρό (Αγ. Αντώνιος, Περιστέρι, Ανθούπολη) και συνεπώς ο κ. Παχατουρίδης με τον Πρόεδρο της ΣΤΑΣΥ ΑΕ (Σταθερές Συγκοινωνίες) συζήτησαν τρόπους και μεθόδους ανάπτυξης της λειτουργίας. Πρωταρχικός στόχος, είναι η αδιάλειπτη ανταπόκριση στις ανάγκες επιβατικού κοινού. Κύριο μέλημα είναι η μεταφορά των πολιτών με ασφάλεια, αξιοπιστία, άνεση και σεβασμό στο περιβάλλον, μεριμνώντας παράλληλα για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Πιο Δημοφιλή