ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2015 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του συντρόφου Κώστα Παπλωματά, προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων Περιστερίου «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ».Ο Κώστας υπηρέτησε με συνέπεια την υπόθεση της εκπαίδευσης όπου τον όρισε η ανιδιοτέλειά  του όπως και η στοχοπροσήλωση στο όραμα της Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας,

πάντα ιδεολογικά ταγμένος στο χώρο της Κομμουνιστικής Αριστεράς την οποία τίμησε σε όλη του τη ζωή στέλεχος ενεργό του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.

        Το όραμα για μια άλλη κοινωνία σοσιαλιστική φώτιζε τις επιλογές του  και κατεύθυνε την πρωτοπόρα δράση του. Με ειλικρίνεια εργαζόταν για την ταξική επίλυση ζητημάτων στον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης και συχνές ήταν οι μελέτες του στα ζητήματα Παιδείας πάντα κάτω από την σκέπη της Μαρξιστικής-Λενιστικής ιδεολογίας. Ταυτόχρονα λειτούργησε ενωτικά και με αποφασιστικότητα δρούσε στο συνδικαλιστικό κίνημα ακόμα και από την κορυφαία θέση του μέλους του Δ.Σ. της ΔΟΕ.

        Θα τον θυμόμαστε μέσα από τους ενωτικούς αγώνες για την ευγένεια, την προσήνεια , το ήθος, την αγωνιστικότητά του. Το αριστερό, το κομμουνιστικό κίνημα είναι πιο φτωχό χωρίς τον σύντροφο Παπλωματά. Εκφράζουμε τις πιο θερμές μας διαθέσεις στην οικογένειά του, το κόμμα και τους συντρόφους του και με συντριβή τον αποχαιρετούμε.                                          

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΩΣΤΑ!

ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πιο Δημοφιλή