ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη επισκέφθηκαν στις 22 Δεκεμβρίου 2014, τα μικρά παιδιά του Η' Παιδικού Σταθμού (Ανθούπολης) του Δήμου Περιστερίου, συνοδευόμενα από την Προϊσταμένη Σταυρούλα Κωνσταντακοπούλου και την Παιδαγωγό Βασιλική Δήμου, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων δράσεων.

Παρ’ όλο που η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη, έκπληξη περίμενε τόσο τον ίδιο όσο και τους παρευρισκομένους. Και αυτό γιατί οι μικροί μας μαθητές παρουσίασαν μια ολοκληρωμένη μουσικοχορευτική παράσταση. Κεντρικό της θέμα η αγάπη, που ο Χριστός έφερε στη γη με τη γέννησή του, η αγάπη που πρέπει να οδηγεί πάντα τους ανθρώπους. Τραγούδησαν για την ελπίδα που μας φέρνουν οι νέες αρχές μέσα από τα όνειρα των παιδιών και για την πίστη πως τα καλύτερα θα’ ρθούν. Έδωσαν ευχές για υγεία ειρήνη, ευτυχία, καλή χρονιά, χαμόγελο και θεία ευλογία όπως λένε τα κάλαντα της Χίου, τα οποία τραγούδησαν στο τέλος της παρουσίασής τους. Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης ευχαρίστησε τα παιδιά για την ωραία έκπληξη, τα χάρηκε και τα θαύμασε. Αντάλλαξε ευχές μαζί τους και με τους συγγενείς τους. Τα παιδιά αποχώρησαν χαρούμενα αφού απόλαυσαν τα κεράσματα που τους πρόσφερε ο Δήμαρχος. Κατάφεραν να γεμίσουν το Δημαρχείο με τις γλυκές φωνούλες τους και να κάνουν όλους να νιώσουν πως η ελπίδα και η πίστη για το καλύτερο αύριο είναι τα πιο καλά εφόδια. Φεύγοντας ευχήθηκαν Καλή Χρονιά στο Δήμαρχο και στο Περιστέρι!!! Το "παρών" έδωσαν η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ Ξ. Κορόγιαννη, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Κ. Τσόγκα, η Διευθύντρια Βρεφονηπιακών Σταθμών Β. Διονυσοπούλου, η Προϊσταμένη Διοικητικού – Οικονομικού του ΟΠΑΑΠ Β. Δημοπούλου, γονείς και συγγενείς των παιδιών.

Πιο Δημοφιλή