ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Σε συνέχεια των επαφών με τις δημοτικές παρατάξεις του Περιστεριού  το Δ. Σ του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου δύο συναντήσεις. Συγκεκριμένα στα γραφεία του Συλλόγου Ιάσονος 3,  τα μέλη του Συλλόγου  Γ,Μαρκόβας, Γ.Καλαντώνης,  Ν.Σαγιάκος και  Ν.Αργυρόπουλος ,

ενημέρωσαν  πρώτα τους εκπροσώπους της μείζονος αντιπολίτευσης   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ  Α.Πλέστη και  Θ.Δημητρίου για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι της πόλης. 
Σε ξεχωριστό ραντεβού που ακολούθησε τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου ενημέρωσαν αντιπροσωπεία της παράταξης ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ αποτελούμενη από τον επικεφαλής Φ.Κουγιουμτζή και Γ.Πούντζα. 
Τα θέματα που τέθηκαν και συζητήθηκαν   από τον Εμπορικό Σύλλόγο ήταν  τα εξής:1. Παρεμπόριο
2. Αυξήσεις  δημοτικών τελών (τέλη κατάληψης πεζοδρομίων)
3. Συντονισμός δράσεων και αντιδράσεων  στην δημιουργία MALL στο κτίριο πρώην εργοστάσιο Μουζάκη
4. Ενίσχυση όλων των συνδικαλιστικών φορέων της πόλης από τον Δήμο Περιστεριού.
5. Υπαίθριες αγορές. Και στις δύο συναντήσεις εντοπίστηκαν   κοινά σημεία και απόψεις, ενώ και οι δύο παρατάξεις εξέφρασαν  αμέριστη συμπαράσταση ι αλλά και ικανοποίηση για την ενημέρωση και υποσχέθηκαν σταθερή επικοινωνία για την αντιμετώπιση των σοβαρών θεμάτων που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πόλης.

Πιο Δημοφιλή