ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Συγχαρητήρια στην δημοτική αρχή για τον πρωτότυπο εορταστικό στολισμό του κέντρου Περιστερίου.
Γίνεται πόλος έλξης για χιλιάδες πολίτες και δίνει ανάσα στην κεντρική αγορά της πόλης μας .

Όμως κύριοι της δημοτικής αρχής για άλλη μια φορά παραβλέψατε το γεγονός πως χιλιάδες οικογένειες έχουν μικροεπιχειρήσεις στις περιφερειακές αγορές της πόλης μας. Πιστοί στην ιδεολογία του συγκεντρωτισμού αρνείστε να αποκεντρώσετε τις εορταστικές εκδηλώσεις . Δεν θέλετε η πλειοψηφία των πολιτών να νοιώσει την ελπίδα, την αλληλεγγύη και την αισιοδοξία συναισθήματα που λαμβάνουν χώρα σε εορταστικές εκδηλώσεις με διαφορετικές παραστάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα .
Καλούμε την δημοτική αρχή Περιστερίου να αναλογιστεί τις ευθύνες της για την υποβάθμιση των περιφερειακών αγορών της πόλης μας .
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ δεν είναι μόνο το τρίγωνο Τσαλδάρη- Σαρανταπόρου- Β. Αλεξάνδρου. Περιστέρι είναι και ο λόφος Αξιωματικών και ο Άγιος Ιερόθεος και η Νέα Ζωή και η Ανθούπολη και το Μπουρνάζι και η Αγία Τριάδα. Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες αδιαφορίας του συνόλου της πόλης μας από την δημοτική αρχή.
Καλούμε τους πολίτες του Περιστερίου να αγκαλιάσουν και να συμμετέχουν καθολικά στις εκδηλώσεις που δημιουργούνται στις γειτονιές τους από συλλόγους, σωματεία, φορείς. Ευχόμαστε στους συμπολίτες μας ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με υγεία, ευτυχία, ειρήνη και οικονομική ανάκαμψη το 2015.
Θα δίνουμε πάντα δυναμικά το παρόν στα δρώμενα της πόλης για το σύνολο των πολιτών
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Αλέξανδρος Πλέστης
Επικεφαλής Δημοτικής Ομάδας
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Πιο Δημοφιλή