ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Ο κύβος ερρίφθη στον ΑΣΔΑ «ελέω» Ανδρέα Παχατουρίδη, Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου από βδομάδα, θα χριστεί ο Θόδωρος Αρβανίτης, ο οποίος μάλιστα είναι και επί πολλά έτη μέλος του Συνδέσμου ( από την εποχή που ήταν Πρόεδρος ο Τάκης Μπιτούνης).

Φυσική εξέλιξη που την γνωρίζαμε από το καλοκαίρι, αφού ήταν ουσιαστικά ο «μαέστρος και ενορχηστρωτής» της αλλαγής στο προεδρείο του Συνδέσμου. Μας το επιβεβαίωσε και εχτές μετά από σχετική ερώτηση που του κάναμε, μπροστά από το Δημαρχείο όπου είχε παρευρεθεί για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου λέγοντάς μας, ότι αποδέχτηκε την πρόταση γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλος που να ενδιαφέρεται για αυτή την θέση. Για την ιστορία, ο Θοδωρής Αρβανίτης είναι το «δεξί χέρι» του Ανδρέα Παχατουρίδη, χαρακτηρίζεται από τους έμπιστους και είναι ο μόνος πλέον που γνωρίζει τόσο καλά τα θέματα του ΑΣΔΑ.

Πιο Δημοφιλή