ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

''Παραπολιτικής το Ανάγνωσμα''


Έντονα σημάδια «Χαϊδαροποίησης» εμφανίζει το Περιστέρι τον τελευταίο καιρό με τα όσα συμβαίνουν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.  Πάνω κάτω τα ίδια συμπτώματα έχει αρχίσει να εμφανίζει το Περιστέρι με τα όσα συνέβαιναν στο Χαϊδάρι από την αρχή της δεύτερης τετραετίας της Διοίκησης Μαραβέλια , ίσως επειδή είχε κατά νου να μην ξανά βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος και πού «άφησε» να «διαλύσει» ο Δήμος.

Και στο Περιστέρι το ίδιο περίπου συμβαίνει, άλλωστε το έχει δηλώσει ο ίδιος ο Ανδρέας Παχατουρίδης ον κάμερα ότι ήταν η τελευταία φορά που ήταν υποψήφιος και ίσως αυτό είναι η αιτία να υπάρχει «αντάρτικο» και διαφωνίες μεταξύ των μελών της παράταξης Παχατουρίδη τον τελευταίο καιρό σχετικά με αποφάσεις και χειρισμούς θεμάτων από πλευράς διοίκησης όπως πχ, με το θέμα πληρωμής των εργαζομένων, με το πρόβλημα των κατοίκων της Βεάκη, με τις πλημμύρες, με την μείωση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς και άλλα, που έγιναν αιτία να «διαλύσουν» συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και να αποχωρήσουν οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης. Υπάρχουν πολλές αστοχίες και  ένας έντονος εκνευρισμός από μέλη της παράταξης του, που αυτό διαφαίνεται σε κάθε συνεδρίαση και που είναι η αιτία να συζητιέται αρνητικά πολύ τον τελευταίο καιρό το Περιστέρι σε άλλους Δήμους του λεκανοπεδίου. Μπορεί όμως και να βολεύει τον Δήμαρχο αυτή η κατάσταση που έχει αρχίσει και διαμορφώνεται για τον επόμενο, ώστε όταν φύγει να μπορεί να πει άνετα και αυτός...μετά από μένα το χάος...!

Πιο Δημοφιλή