ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Η απαξίωση αυτή εκφράζεται : Με ορισμό συνεδριάσεων όποτε θέλει η Διοίκηση. Με αυτόν τον τρόπο δεν διευκολύνονται οι εργαζόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι και αποτρέπονται οι κάτοικοι από τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις. Δεν αποστέλλει έγκαιρα ενημέρωση στους δημοτικούς συμβούλους για τα εισηγητικά των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης.

Αρνείται τη συζήτηση σοβαρών και οξυμένων προβλημάτων των κατοίκων όπως έγινε π.χ. με το πρόβλημα της Αιμιλίου Βεάκη που έθεσε η Επιτροπή Κατοίκων. Στερεί το λόγο από τους οργανωμένους φορείς του Περιστεριώτικου λαού για σοβαρά ζητήματα, όταν αυτά συζητιούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως έγινε π.χ. με την άρνηση λόγου στη Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου και το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής στη συζήτηση για την «αξιολόγηση» των εργαζομένων στο Δήμο. Καλούμε τη Διοίκηση του Δήμου και τον πρόεδρο του Δ. Σ. να εξασφαλίσουν την ουσιαστική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου με σταθερή μέρα και ώρα συνεδριάσεων και την πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων για τα εισηγητικά της Διοίκησης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Πιο Δημοφιλή