ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Επαληθευτήκαμε πανηγυρικά όταν είχαμε αναφερθεί από πολύ νωρίς χρονικά και συγκεκριμένα, με δημοσίευμα στις 27/7/2014 ότι νέος πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας, θα είναι ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.


 Ο κ. Παχατουρίδης έλαβε τελικά 9 ψήφους, ενώ πέντε εκλέκτορες, οι 4 σίγουροι προερχόμενοι από το ΚΚΕ ψήφισαν λευκό. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, επίσης με 9 ψήφους και 5 λευκά, εξελέγη τακτικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ο, προερχόμενος από το ΚΚΕ, πρώην δήμαρχος Πετρούπολης Θωμάς Κοτσαμπάς με 13 ψήφους υπέρ και 1 λευκό, ενώ  αναπληρωματικό μέλος, εξελέγη ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Περιστερίου Αλέξης Σταυρούλιας με 9 υπέρ και 5 λευκά.
Νωρίτερα ο δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας (ΣΥΡΙΖΑ) είχε ζητήσει να αναβληθεί η εκλογική διαδικασία και να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα ευρεία σύσκεψη όλων των δημάρχων που οι δήμοι τους είναι μέλη του ΑΣΔΑ ανεξάρτητα αν είναι εκλέκτορες, πρόταση που δεν έγινε δεκτή από την πλειοψηφία.
Μετά από αυτό οι Δήμαρχοι που ήταν στην «ομάδα» του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Δημήτρης Μπίρμπας και οι δήμαρχοι Αγίων Αναργύρων-Καματερού Νίκος Σαράντης, Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους-εκλέκτορες Γιώργος Παπαδιάς-Αιγάλεω, Θοδωρής Σπηλιόπουλος-Χαϊδάρι και Γιάννης Ελαιοτριβάρης-Α. Ανάργυροι-Καματερό αποχώρησαν.

Πιο Δημοφιλή