ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2014 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα κο. Σπύρο Τζόκα, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί αντιπροσωπεία του Συλλόγου Α.με.Α. Δυτικού Τομέα "Γεφυρα Ζωής, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κο. Διονύση Γουράνιο, την Αντιπρόεδρο κα. Ρούλα Τζέμη, την Υπεύθυνη Συντονισμού κα. Κέλλυ Στεργίου και τον Οργανωτικό Γραμματέα του Πολυχώρου μας , κο. Βαγγέλη Καλλέργη.

Στην συνάντηση τέθηκε το θέμα της υποστήριξης της Δομής της "Γέφυρας Ζωής" με κάθε πιθανό τρόπο από την Περιφέρεια Αττικής ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και 13 μήνες !


Αξίζει να σημειωθεί πως ο κος Τζόκας, ευασθητοποιημένος σε θέματα Α.με.Α., ανέφερε πως ως τέως Δήμαρχος Καισαριανής έχει την εμπειρία ως προς την διαχείρηση αντίστοιχων Δομών καθώς και στον Δήμο του βοήθησε στην υλοποίηση παρόμοιου χώρου δημιουργικής απασχόλησης Α.με.Α.

Συμπερασματικά, ο Αντιπεριφερειάρχης ήταν πολύ θετικός καθώς επιθυμεί μια Δομή σαν τη δική μας να παραμείνει "ζωντανή" στον Δυτικό Τομέα και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς στο πρόσωπό του βρήκαμε όχι απλά ένα υποστηρικτή αλλά ένα καλό φίλο και συμπαραστάτη στο έργο μας !

Πιο Δημοφιλή