ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 04 Οκτωβρίου 2014 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

O BΑΣΙΛΗΣ  ΜΗΛΙΟΣ ουσιαστικά δεν έφυγε ποτέ από τον Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ που ήταν τα δύο τελευταία χρόνια και προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες θέλοντας να κάνει το βήμα παραπάνω είχε μείνει ελεύθερος αλλά λόγω κάποιων προβλημάτων δεν μπορούσε να απομακρυνθεί από την Αθήνα σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών που είχε προτάσεις και έτσι προτίμησε να επανέλθει στην ομάδα έστω και την τελευταία μέρα των μεταγραφών και ήδη έχει τεθεί στη διάθεση του Σάκη Σασσαλού.


Επί πλέον λόγω φόρτου εργασιών παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού αρχηγού ο Γιάννης Βιδάλης και το πόστο του ανέλαβε ο Δημήτρης Τσελέπης ο οποίος δήλωσε : «  Ξέρω ότι είναι μια δύσκολη και νευραλγική θέση, θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω τα παιδιά και την ομάδα .»
Το Δ.Σ. με ανακοίνωση του αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την εταιρεία μπαταριών Modile και ειδικότερα τον κύριο Α. Σολδάτο για την προσφορά του στο σύλλογο και στην ακαδημία του με την ευγενική του χορηγία.

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας
Ζαφείρης Στέλιος                                                Καραγιάννης Γιώργος

Πιο Δημοφιλή