ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 19 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τουλάχιστον μισή ντουζίνα και βάλε, θα είναι οι υποψήφιοι «γαμπροί» (Δήμαρχοι) στο Περιστέρι, τώρα αν θα προκύψει και καμιά «νύφη» θα δείξει...παίζεται κι αυτό!

Οι έγκυρες πληροφορίες που έχει η «στήλη», λένε ότι στο αυριανό φύλλο της «ΠΡΩΤΗΣ Περιστερίου», θα φιγουράρουν τα ονόματα των υποψηφίων. Τώρα ποιοι είναι, τους γνωρίζουμε, αλλά δυστυχώς, δεν μπορούμε να το γράψουμε πριν κυκλοφορήσει η εφημερίδα, για λόγους καθαρά δεοντολογικούς και επειδή πάνω απ΄ όλα, σεβόμαστε την δουλειά των άλλων.

Η αλήθεια είναι, ότι γίνονται πολλές κινήσεις από όλες τις πλευρές, ραντεβού, συνάξεις κλπ και μαγειρεύονται διάφορα και γεγονός είναι, ότι με την ψήφιση του σ/ν «Κλεισθένης», άνοιξε η «όρεξη» σε πολλούς Δήμους ενώ φυσικά, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση το Περιστέρι και να είστε σίγουροι, ότι με αυτά που θα δούμε μέχρι τον Μάιο του 2019, θα τρίβουμε...τα μάτια μας! Πάντως ένα είναι σίγουρο, θα δούμε, ανακατατάξεις, οπισθοχωρήσεις, κολοτούμπες, μαλιοτραβήγματα, ξεκατινιάσματα και άλλα πολλά, από αυτά τα ωραία που συμβαίνουν, την προεκλογική περίοδο...

Πιο Δημοφιλή