ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 07 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το «Pitsounicity.gr» γνωστό για την ευαισθησία που έχει με τα  θέματα που αφορούν το περιβάλλον και την ανακύκλωση, βρέθηκε στο Άλσος Περιστερίου.

Εκεί είχαμε την ευκαιρία να δούμε  τους ηλιακούς κάδους, το ηλεκτρικά αυτοκίνητο μηδενικών ρύπων και το ηλεκτρικό σκούτερ, ενώ περιεργαστήκαμε από κοντά και το πρώτο κινητό Πράσινο Σημείο της Αττικής. Στα πλαίσια της επίσκεψης  συναντήσαμε στο Άλσος Περιστερίου την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Μαίρη Τσιώτα, όπου έκανε δήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος αλλά, μας μίλησε και για την εκστρατεία ενημέρωσης ανακύκλωσης στο Δήμο Περιστερίου.

Μαίρη Τσιώτα : Φέτος στο Δήμο Περιστερίου η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται με ένα ιδιαίτερο τρόπο καθώς προβάλλονται για πρώτη φορά δραστηριότητες, οι οποίες είναι καινοτόμες και θα κρατήσουν εδώ στο Άλσος Περιστερίου για ένα ολόκληρο μήνα. Επίσης μετά, θα εξελιχθούν σε όλα τα σημεία της πόλης όλο το χρόνο, γιατί πιστεύουμε ότι η ανακύκλωση είναι το σημαντικότερο πράγμα για το περιβάλλον.  Πιστεύουμε στα νέα δεδομένα και ξέρουμε ότι αν δεν ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους δεν πρόκειται να καταφέρουμε το επιθυμητό. Έτσι λοιπόν, ξεκινάμε από σήμερα και μετά μια εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης διαχωρισμού ρευμάτων ανακύκλωσης, δηλαδή μαθαίνουμε τον κόσμο να ξεχωρίζει τα ανακυκλώσιμα του, προκειμένου να τα αξιοποιήσει και με αυτό τον τρόπο δείχνουμε, ότι τίποτα σχεδόν δεν είναι χαμένο και πεταμένο.

Το κοντέινερ που το ονομάζουμε κινητό Πράσινο Σημείο, έχει μια ιδιαίτερη χρησιμότητα, καθώς στη πόλη μας δεν έχουμε πολλούς ελεύθερους χώρους προκειμένου να δημιουργήσουμε σταθερά Πράσινα Σημεία και έτσι σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τα συγκεκριμένα κινητά Πράσινα Σημεία τα οποία τα έχουμε προτείνει για επιχορήγηση από ΕΣΠΑ, Έτσι λοιπόν, αντί να έρχεται αυτός που κάνει ανακύκλωση σε σταθερό χώρο, να πηγαίνει η ανακύκλωση να βρίσκει τον δημότη. Ελπίζουμε και αισιοδοξούμε ότι όλα θα πάνε καλά, για να έχουμε καλύτερο αύριο σε σχέση με το περιβάλλον μας. 

 

Πιο Δημοφιλή